BACK TO
TOP
Green reports

Φωτοβολταϊκά στους ΤΟΕΒ προωθεί το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

Λύση στο πρόβλημα του κόστους παραγωγής των ΤΟΕΒ μέσω της εγκατάστασης φωτοβολταϊκών προωθεί το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

 Δίκαιο το «μπόνους» των φ/β λέει ο  ΣΕΒΦΩ

0
0
Απαντώντας σε ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την κτηνοτροφία την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου, ο αναπληρωτής υπουργός, Πάρις Κουκουλόπουλος δήλωσε στη Βουλή ότι τα συναρμόδια υπουργεία  (Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος) προωθούν τη συγκεκριμένη λύση προκειμένου οι ΤΟΕΒ να ξεπεράσουν τα προβλήματα που τους ταλανίζουν.

 

«Προσδοκούμε και επιδιώκουμε ένα μεγάλο μέρος της παραγωγής μέχρι και τη μισή ηλεκτρική ενέργεια να την παράγουν από φωτοβολταϊκά, από το επιπλέον δηλαδή, από το επιδοτούμενο του φωτοβολταϊκού, ώστε να μειωθεί δραστικά το κόστος παραγωγής», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τόνισε επίσης ότι «αυτή τη στιγμή στο ΥΠΑΑΤ με το ΥΠΕΚΑ δίνουμε έναν αγώνα για να βρούμε όλους τους απαραίτητους πόρους, έτσι ώστε να υπάρξει γενναία χρηματοδότηση των ΤΟΕΒ και άλλων συλλογικών μορφών οργάνωσης των παραγωγών», είπε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Πάρις Κουκουλόπουλος στη βουλή την περασμένη Παρασκευή, στα πλαίσια επερώτησης βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την κτηνοτροφία.

 

 


 

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία