BACK TO
TOP
Green reports

Νέος Εκτελεστικός Σύμβουλος της ηγετικής στα φωτοβολταϊκά ΕΡΙΑ

Το νέο Εκτελεστικό Σύμβουλό της, Μίκαελ Σμέλα, καλωσόρισε η Ευρωπαϊκή Ένωση Βιομηχανιών Φωτοβολταϊκών (ΕΡΙΑ) τη Δευτέρα στις 2 Φεβρουαρίου.

«Ανεπαρκής η συμφωνία μείωσης των ρύπων», λέει η EPIA

3
0
Ο Εκτελεστικός Σύμβουλος θα βρίσκεται σε στενή συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο  (ΔΣ) και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο. «Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ με την ομάδα της ΕΡΙΑ και το ΔΣ έτσι ώστε να βάλουμε την ηλιακή ενέργεια στο επίκεντρο της ενεργειακής μετάβασης (από τις συμβατικές ενέργειες) της Ευρώπης και πέρα από αυτήν», λέει ο Σμέλα. «(Το ΔΣ) αποτελεί μια σημαντική ηγετική ομάδα, την οποία συνεισέφερε ο πρόεδρος Όλιβερ Σέφερ,  να συνταχθεί, και χαίρομαι που θα υποστηρίξω την ΕΡΙΑ να επιτύχει το νέο όραμά της στο να διασφαλίσει ότι η ηλιακή ενέργεια πρόκειται να γίνει ο κύριος παράγοντας της Ευρωπαϊκής Αγοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας», όπως αναφέρει ο ίδιος

Ο Σμέλα είναι συνιδρυτής του Εκδοτικού Ομίλου “Photon” και ήταν επίσης και συντάκτης του ειδησεογραφικού πρακτορείου, που ασχολείται με θέματα σχετικά με τη βιομηχανία, “Photon International- The Solar Power Magazine”. O Σμέλα πρόκειται να προσφέρει βαθειά γνώση σε διεθνή θέματα στην ΕΡΙΑ μιας και έχει εργαστεί πάνω από 15 χρόνια σε διάφορες θέσεις στην “Photon”.

Με αφορμή την εκλογή του νέου Εκτελεστικού Συμβούλου, ο Διευθύνων Σύμβουλος, Τζέιμς Γουάτσον, ενθουσιωδώς δήλωσε, «το να έχει κανείς την ποιότητα και εμπειρία που έχει ο Μίκαελ, δείχνει το πόσο επιθυμεί η ΕΡΙΑ να μετατραπεί σε ισχυρότερη οργάνωση και με πολύ μεγαλύτερη επιρροή σε θέματα που αφορούν την ηλιακή ενέργεια.

Σημειώνεται ότι η ΕΡΙΑ εκπροσωπεί τα ενεργά μέλη καθ’ όλο το φάσμα των φωτοβολταϊκών:  από την παραγωγή πυριτίου και την παραγωγή ατομικών μονάδων μέχρι και την ανάπτυξη ολόκληρων συστημάτων, την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, τη διαφήμιση και τις πωλήσεις. Αποστολή της είναι να αποτελέσει οδηγό για την μετάβαση της Ευρώπης από τη παραγωγή συμβατικής ηλεκτρικής ενέργειας στον κρίσιμο μελλοντικό ρόλο των φωτοβολταϊκών.

(Πηγή: epia.org)
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία