BACK TO
TOP
Green reports

Η Neon Energy...βαίνει καλώς

Με το δεξί μπήκε το πρώτο εξάμηνο του 2012 για τη Neon Energy Ελλάδας,αλλά και τον Όμιλο Neon Energy που κατέγραψαν θετικά οικονομικά αποτελέσματα με αύξηση της τάξεως 400% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Η Neon Energy...βαίνει καλώς

3
0

Η Neon Energy είναι μία από τις σημαντικότερες πολυεθνικές εταιρείες του χώρου με παρουσία στη Γερμανία, την Ιταλία, την Ελλάδα, τη Βουλγαρία και την Κύπρο και παρέχει υπηρεσίες Business Development και EPC Contracting καθώς και χρηματοδοτικά προγράμματα για την πραγματοποίηση έργων.

Η εταιρεία προσφέρει λύσεις για φωτοβολταϊκά συστήματα σε πάρκα, σε επαγγελματικές στέγες καθώς και σε οικιακές στέγες ,και πιο συγκεκριμένα προτείνει, μελετά και κατασκευάζει υψηλής ποιότητας φωτοβολταϊκά συστήματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό με την επέκτασή της στην Γερμανία, στην Ιταλία, στη Βουλγαρία και στην Κύπρο.

Σήμερα, η Νeon Εnergy διαθέτει έργα πάνω από 92MW σε φωτοβολταϊκά πάρκα, 11,9MW σε επαγγελματικές στέγες και 6,9MW σε οικιακές στέγες, των οποίων η εγκατάσταση έχει ήδη ολοκληρωθεί ή βρίσκεται σε εξέλιξη.
Στο τελευταίο έτος έχουν εγκατασταθεί συνολικά 48,5MWp φωτοβολταϊκών έργων  με τη Neon Energy Ελλάδας  ναν κλείνει το πρώτο εξάμηνο του 201, και συγκεκριμένα από 1/1 έως 30/6,με κύκλο εργασιών (καθαρές πωλήσεις) στα 44.500.000€ και κέρδη προ φόρων στα 5.500.000€.Αντίστοιχα ο Όμιλος Neon Energy κατέγραψε κύκλο εργασιών (καθαρές πωλήσεις) στα 85.000.000€ και κέρδη προ φόρων στα 9.500.000€.

Η αποτελεσματικότητα της εταιρείας και κατ’ επέκταση τα κέρδη αποδεικνύουν ότι παρά τη γενικότερη αρνητική οικονομική συγκυρία, ο Όμιλος έχει διατηρήσει την ηγετική της θέση στον κλάδο των ΑΠΕ και συνεχίζει να παίζει έναν καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη της πράσινης ενέργειας στην Ελλάδα, αλλά και παγκοσμίως. Η Εταιρεία άλλωστε αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς και προβλέπεται η επέκτασή της στη Ρουμανία μέσα στο επόμενο εξάμηνο.

Η Neon Energy διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά μιας υγιούς και δυνατής εταιρείας με ισχυρές προοπτικές ανάπτυξης καθώς οι δανειακές υποχρεώσεις της είναι μηδενικές και οι πάσης φύσεως λειτουργικές και επενδυτικές δαπάνες σχεδιάζονται και στηρίζονται στα υψηλά αποθεματικά κεφάλαια της.

Οι Οικονομικές προβλέψεις - εκτιμήσεις για το 2012 έχουν ως εξής:
Κύκλος Εργασιών Ελλάδος, 2012: 70,000,000€ για την Ελλάδα και κέρδη 8.650.000€
Κύκλος Εργασιών Ομίλου, 2012: 160,000,000€ και κέρδη 17.900.000€ (συμπεριλαμβάνονται οι διεθνείς αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται η Neon Energy και προαναφέρονται)

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία