BACK TO
TOP
Green reports

Νέες φ/β λύσεις από τη Neon Energy

Η Neon Energy στη φετινή 7η Διεθνή έκθεση «ENERGY PHOTOVOLTAIC – Φωτοβολταϊκά Συστήματα & Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας», η οποία θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος από 1 - 4 Νοεμβρίου 2012 θα ανακοινώσει τις νέες της φωτοβολταϊκές λύσεις.

Νέες φ/β λύσεις από τη Neon Energy

1
0

Η Neon Energy θα συμμετέχει για τρίτη συνεχή φορά στην επιτυχημένη έκθεση «ENERGY PHOTOVOLTAIC – Φωτοβολταϊκά Συστήματα & Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας», στην Ελλάδα.

Με παράδοση σε καινοτόμες αλλά ταυτόχρονα πρακτικές προϊοντικές προσφορές, στην φετινή έκθεση η Neon Energy θα συστήσει:

  • τις νέες φωτοβολταϊκές λύσεις της στην ελληνική αγορά και
  • θα ανακοινώσει τα σχέδια της για την περαιτέρω επέκτασή της στο εξωτερικό και τις ευκαιρίες επένδυσης που θα προσφέρονται σε ενδιαφερόμενους επενδυτές.

Με αυτό τον τρόπο, η Neon Energy συνεχίζει να διευκολύνει τις επενδύσεις και τις υψηλής ποιότητας κατασκευές σε φ/β έργα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Στην 7η Διεθνή έκθεση «ENERGY PHOTOVOLTAIC – Φωτοβολταϊκά Συστήματα & Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας», το περίπτερο της Neon Energy  για την ενημέρωση των επισκεπτών θα βρίσκεται στην αίθουσα 3 (αριθμός περιπτέρου 3Α9-3Β9).

Σημείωνεται ότι η Neon Energy είναι μία από τις σημαντικότερες πολυεθνικές εταιρείες του χώρου με παρουσία στη Γερμανία, την Ιταλία, την Ελλάδα, τη Βουλγαρία και την Κύπρο και παρέχει υπηρεσίες Business Development και EPC Contracting καθώς και χρηματοδοτικά προγράμματα για την πραγματοποίηση έργων. Η εταιρεία προσφέρει λύσεις για φ/β συστήματα σε πάρκα, σε επαγγελματικές στέγες καθώς και σε οικιακές στέγες. Σήμερα, η Νeon Εnergy διαθέτει έργα πάνω από 92MW σε φωτοβολταϊκά πάρκα, 11,9MW σε επαγγελματικές στέγες και 6,9MW σε οικιακές στέγες, των οποίων η εγκατάσταση έχει ήδη ολοκληρωθεί ή βρίσκεται σε εξέλιξη.

Πηγή: neonenergy.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία