BACK TO
TOP
Εργασιακά

Μέχρι 10 Ιουλίου αιτήσεις στον ΕΛΓΟ για το ΑγροΕΤΑΚ

Παράταση μέχρι τις 10 Ιουλίου για την υποβολή των προτάσεων και των δικαιολογητικών στο ΑγροΕΤΑΚ.

Στον ΕΛΓΟ «Δήμητρα» το πρόγραμμα κατάρτισης Γεωργών 20 εκατ. ευρώ

3
0

Πιο αναλυτικά, ο ΕΛΓΟ Δήμητρα ανακοινώνει την τροποποίηση της με αριθμ. πρωτ. 2455/4-6-2014 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την υποβολή προτάσεων στο πλαίσιο της Πράξης «ΑγροΕΤΑΚ», καθώς και η παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής προτάσεων έργων ΕΤΑΚ και κατάθεσης των Προβλεπόμενων δικαιολογητικών έως 10 Ιουλίου.

Πιο συγκεκριμένα, με βάση τη σχετική απόφαση, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι πτυχιούχοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με διδακτορικό, να υποβάλουν προτάσεις για την υλοποίηση σχεδίων Ερευνητικών και Τεχνολογικών Αναπτυξιακών έργων Καινοτομίας (ΕΤΑΚ) μέχρι την Πέμπτη 10 Ιουλίου αντί της αρχικής καταληκτικής ημερομηνίας 7 Ιουλίου.

Να σημειωθεί ότι ο ΕΛΓΟ Δήμητρα είναι δικαιούχος της Πράξης «Εκπόνηση σχεδίων Ερευνητικών και Τεχνολογικών Αναπτυξιακών έργων Καινοτομίας» (ΑγροΕΤΑΚ) με κωδικό MIS 453350, η οποία συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» στο θεματικό άξονα προτεραιότητας 2 «Ενίσχυση της Προσαρμοστικότητας του Ανθρώπινου Δυναμικού και των Επιχειρήσεων» (ΕΣΠΑ 2007-2013).

Φορέας πρότασης και χρηματοδότησης της Πράξης είναι το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων (ΥΠΑΑΤ). Ο προϋπολογισμός για την υλοποίηση των έργων ΕΤΑΚ αποτελεί 100% Δημόσια Δαπάνη και χρηματοδοτείται από το ΕΠΑΝΑΔ, με πόρους της Ελλάδας και της ΕΕ (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο).

Βρείτε εδώ τα σχετικά έγγραφα:

Παράταση υποβολής προτάσεων για το ΑγροΕΤΑΚ.pdf

Διευκρινήσεις συμπλήρωσης τεχνικού σελτίου έργου για το ΑγροΕΤΑΚ.pdf

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία