BACK TO
TOP
Εργασιακά

Δεκαοχτώ προσλήψεις στο συνεταιρισμό Αγρινίου

Οι προσλήψεις αφορούν 8 οδηγούς (με επαγγελματικό δίπλωμα οδήγησης) και 10 ανειδίκευτους εργάτες.

Ψηφιακές πληροφορίες σε αγρότες από την Ένωση Αγρινίου

2
0
Την πρόσληψη 18 εποχικών υπαλλήλων, για τη στελέχωση του Τμήματος Συντήρησης των φωτοβολταικών πάρκων, ανακοινώνει ο Αγροτικός Συνεταιρισμός «Ένωση Αγρινίου»

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν από σήμερα να καταθέτουν τα βιογραφικά τους στη γραμματεία της Ένωσης, στα κεντρικά μας γραφεία στο Αγρίνιο, στην οδό Παπαϊωάννου 23.

Σε εύλογο χρονικό διάστημα θα κληθούν για συνέντευξη και θα γίνει η τελική επιλογή και η υπογραφή των συμβάσεων, με δυνατότητα ανανέωσης, σύμφωνα με τις ανάγκες του Συνεταιρισμού.

«Υπενθυμίζουμε ότι η Ένωση Αγρινίου ανέλαβε για 20 χρόνια τη συντήρηση και παρακολούθηση της λειτουργίας των 500 περίπου φωτοβολταϊκών σταθμών των παραγωγών που εκπροσωπεί. Στα πλαίσια αυτά έχει προχωρήσει σε σημαντικές επενδύσεις. Οι υπηρεσίες που παρέχει η Ένωση χωρίζονται σε 3 επίπεδα και περιλαμβάνουν υπηρεσίες προληπτικής και διορθωτικής συντήρησης, αλλά και σειρά διοικητικών υπηρεσιών.», αναφέρει η ανακοίνωση.

Σημειώνεται τέλος ότι για τους ανειδίκευτους εργάτες που θα απασχοληθούν στη συντήρηση των φωτοβολταϊκών πάρκων θα προηγηθεί εκπαίδευση στο χειρισμό των πλυστικών μηχανημάτων και πλήρης προσαρμογή στις ανάγκες του τμήματος, σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τη φύση της δουλειάς.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία