BACK TO
TOP
Εργασιακά

Προσλήψεις είκοσι ατόμων σε Διευθύνσεις Κτηνιατρικών Κέντρων

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, είκοσι (20) συνολικά ατόμων (Π.Ε. Κτηνιάτρων και Τ.Ε. Τεχνολόγων Ζωικής Παραγωγής) για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Διευθύνσεων Κτηνιατρικών Κέντρων Αθηνών και Θεσσαλονίκης, για την εφαρμογή του Κοινοτικού Προγράμματος Εκρίζωσης της Βρουκέλλωσης (μελιταίος πυρετός) 2015, ανακοινώνει το Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Εμβολιασμός για μελιταίο πυρετό στην Ήπειρο από 1η Φλεβάρη

0
0
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο (εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή), είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας- Διεύθυνση Διοίκησης και Εποπτευομένων Φορέων Τμήμα Διοίκησης Προσωπικού Ιδιωτικού Δικαίου, Αχαρνών 2, 7ος όροφος, γραφείο 706, ΤΚ 10176, Αθήνα, απευθύνοντάς την υπόψιν κ. Νέστορα Ψαρίδη (τηλ. Επικοινωνίας: 210/2124435)

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση που οι αιτήσεις υποβάλλονται ταχυδρομικώς, θα πρέπει να αποστέλλονται με συστημένη επιστολή σε απλό φάκελο μεγέθους Α4 και όχι σε ειδικό φάκελο ΑΣΕΠ POST (που διανέμεται από τα ΕΛΤΑ), ενώ τονίζεται ότι το εμπρόθεσμο αυτών των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής (ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων)

Η ημερομηνία έναρξης υποβολής των αιτήσεων ορίζεται η Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015 ενώ ως ημερομηνία λήξης της υποβολής η Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Αναλυτικότερα εδώ ολόκληρη η σχετική ανακοίνωση
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία