BACK TO
TOP
Εργασιακά

Εκπαιδευτικά Προγράμματα Παρθένου Ελαιολάδου από την PARATUS Europe

Η Εταιρεία PARATUS Europe διοργανώνει, στην Αθήνα, πιστοποιημένα εκπαιδευτικά προγράμματα για το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, που οδηγούν στην Πιστοποίηση των εκπαιδευομένων στις βαθμίδες πιστοποίησης «Olive Oil Enthusiast» και «Pro Olive Oil Expert» του Διαπιστευμένου σχήματος πιστοποίησης επαγγελματιών Olive Oil Expert.

Εκπαιδευτικά Προγράμματα Παρθένου Ελαιολάδου από την PARATUS Europe

2
0
Οι επόμενες ημερομηνίες διεξαγωγής έχουν ως εξής:

«Olive Oil Enthusiast» (2 ημέρες – 16 ώρες) 11 – 12 Φεβρουαρίου

«Pro Olive Oil Expert» (5 ημέρες, 40 ώρες – περιλαμβάνει και το «Olive Oil Enthusiast») 11 – 15 Φεβρουαρίου

Οι ώρες διεξαγωγής είναι 09:00-17:00 για κάθε ημέρα

Τα ανωτέρω εκπαιδευτικά προγράμματα είναι Πιστοποιημένα από τον Διαπιστευμένο (ως προς ISO 17024) Διεθνή Οργανισμό Πιστοποίησης STAREGISTER (Αρ. Πιστ. SCC 44/12).

Ολοκληρώνοντας τα εκπαιδευτικά προγράμματα, η επιτυχία στην γραπτή και γευσιγνωστική (μόνο για την βαθμίδα “Pro Olive Oil Expert”) εξέταση, επιτρέπει στους εκπαιδευόμενους να εγγραφούν σαν πιστοποιημένοι επαγγελματίες στις αντίστοιχες βαθμίδες Πιστοποίησης, στον Διαπιστευμένο Φορέα Πιστοποίησης STAREGISTER

Ολοκληρώνοντας το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα της βαθμίδας «Olive Oil Enthusiast», οι συμμετέχοντες θα έχουν αποκτήσει ολοκληρωμένη γνώση σχετικά με τα βασικά ιστορικά στοιχεία, την παγκόσμια παραγωγή ελαιολάδου, την ελαιοκαλλιέργεια και παραγωγή, τους σύγχρονους τρόπους φύτευσης και καλλιέργειας, την ελαιοποίηση, τους διεθνείς κανονισμούς, τις κατηγορίες και τα κριτήρια ποιότητας, το λεξιλόγιο της οργανοληπτικής μεθόδου, την τυποποίηση, αποθήκευση, συσκευασία, συντήρηση, διατροφική αξία του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου, την επισήμανση στην συσκευασία, τις καλές πρακτικές που πρέπει να εφαρμοστούν σε ελαιοσυγκομιδή, ελαιοτριβείο, αποθήκευση και τυποποίηση προκειμένου να παραχθεί εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο υψηλής ποιότητας, τις Ελληνικές ποικιλίες, την μέθοδο οργανοληπτικής αξιολόγησης, επιπλέον θέματα που αφορούν τον καταναλωτή καθώς και την γευστική αρμονία εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου και φαγητού, θα ενημερωθούν για θέματα που αφορούν τα ελαιοτριβεία και την συμμετοχή τους στην ποιότητα του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου, ενώ θα μάθουν να ξεχωρίζουν τις κατηγορίες βρώσιμων ελαιολάδων, όπως και τις θετικές αλλά και αρνητικές ιδιότητες του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου μέσα από οργανοληπτικές δοκιμές

Επιπλέον, για την βαθμίδα «Pro Olive Oil Expert», θα εκπαιδευτούν σε βάθος στην οργανοληπτική αξιολόγηση, την επίδραση των χημικών ιδιοτήτων του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου στην γεύση και την ποιότητα, τους παράγοντες που επηρεάζουν την ποιότητα του παρθένου ελαιολάδου, τις κυριότερες Ελληνικές και ξενικές ποικιλίες ελιάς (τόσο από το βόρειο όσο και από το νότιο ημισφαίριο), τα πρότυπα πιστοποίησης (ISO 22000, HACCP, BRC κτλ. και την εφαρμογή τους στο ελαιοτριβείο, στην τυποποίηση, αποθήκευση και μεταφορά του ελαιολάδου) την νομοθεσία ελαιολάδου, τις χημικές αναλύσεις που απαιτούν οι κύριες χώρες στόχοι εξαγωγών, τη οργάνωση μικρού εργαστηρίου βασικών χημικών αναλύσεων, την νομοθεσία αποβλήτων, τις μεθόδους ανίχνευσης της νοθείας στο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, τα κριτήρια ποιότητας, το βιολογικό ελαιόλαδο, για την βιολογική και διατροφική αξία του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου, τους Ελληνικούς και Διεθνείς διαγωνισμούς εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου, τις κυριότερες Ελληνικές και Διεθνείς Εκθέσεις ελαιολάδου με οδηγίες για την οργάνωση εκθεσιακού περιπτέρου, για θέματα προώθησης, branding και marketing, καλές και κακές πρακτικές στην προώθηση του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου εντός και εκτός Ελλάδος μέσα από την ειδική ενότητα για εξαγωγές, τον ρόλο των social media, θα παρουσιαστούν οι απαιτήσεις για γευστικές δοκιμές εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου και θα δοκιμάσουν και θα αξιολογήσουν πλήθος (περίπου 70!) Ελληνικών και Ξένων εξαιρετικών παρθένων ελαιολάδων (και επιπλέον ελαιολάδων που τυχόν παράγουν ή τυποποιούν οι συμμετέχοντες αν το επιθυμούν)

Η ανωτέρω θεωρία και στις δύο εκπαιδευτικές ενότητες, εμπλουτίζεται με δεκάδες video και εκατοντάδες φωτογραφίες με καλές και κακές πρακτικές, από όλο τον κόσμο, προκειμένου να βοηθηθούν οι εκπαιδευόμενοι με παραδείγματα να κατανοήσουν την θεωρία.

Όλες οι ασκήσεις και οι οργανοληπτικές δοκιμές διεξάγονται με τα ειδικά ποτήρια γευσιγνωσίας ελαιολάδου, τα οποία καλύπτουν τις προδιαγραφές του Διεθνούς Οργανισμού Ελαιολάδου.

Άλλωστε, στα πιστοποιημένα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, δεν "δοκιμάζουμε" ελαιόλαδα, αλλά κάνουμε ασκήσεις οργανοληπτικής αξιολόγησης παρθένων ελαιολάδων από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, ακολουθώντας την μέθοδο του Διεθνούς Συμβουλίου Ελαιοκομίας και χρησιμοποιώντας τα ειδικά έντυπα αξιολόγησης που προβλέπονται. Σε κάθε άσκηση όλοι οι εκπαιδευόμενοι αναφέρουν και αιτιολογούν την βαθμολογία τους και στη συνέχεια γίνεται ανάλυση και αξιολόγηση του κάθε δείγματος από τον εισηγητή.

Σε κάθε εκπαιδευτικό πρόγραμμα, ο αριθμός των ατόμων δεν θα ξεπερνά αυστηρά τα 14 άτομα και θα τηρείται σειρά προτεραιότητας με βάση τις προεγγραφές

Σε Ποιους Απευθύνεται:
Τα συγκεκριμένα Εκπαιδευτικά Προγράμματα, απευθύνονται σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες, στελέχη εταιρειών παραγωγής, τυποποίησης και εμπορίας ελαιολάδου. Σε στελέχη του χώρου των τροφίμων και της εστίασης, σε φοιτητές, καλλιεργητές, στελέχη εργαστηρίων, συμβούλους, αλλά και σε όσους θα ήθελαν να αποκτήσουν μία ολοκληρωμένη γνώση σχετικά με το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και την γευσιγνωσία του.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να είναι ιδιώτες ή στελέχη εταιρειών, να προέρχονται από διαφορετικούς κλάδους και από οποιοδήποτε διοικητικό επίπεδο οργανισμών και επιχειρήσεων του Δημόσιου ή του Ιδιωτικού τομέα.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την βαθμίδα “Olive Oil Enthusiast”, δίνει την ευκαιρία σε όλους τους φίλους του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου να διεισδύσουν στον κόσμο των μυστικών του.

Αντίστοιχα το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την βαθμίδα “Pro Olive Oil Expert”, απευθύνεται σε όσους ασχολούνται ή επιθυμούν να ασχοληθούν επαγγελματικά με το χώρο του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου, την τυποποίηση και τις εξαγωγές, ή σε όσους επιθυμούν να εντρυφήσουν στην οργανοληπτική αξιολόγησή του.

Για την συμμετοχή στα Εκπαιδευτικά Προγράμματα δεν απαιτείται πρότερη εμπειρία των συμμετεχόντων σε γνώσεις ελαιολάδου ή γευσιγνωσίας

Επαγγελματική Καταξίωση: Το μοναδικό εγκεκριμένο Πιστοποιητικό του Διαπιστευμένου ως προς ISO 17024, Φορέα Πιστοποίησης Επαγγελματιών STAREGISTER, αποτελεί μεγάλο επαγγελματικό εφόδιο στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά εργασίας

Επιδοτούμενο έως 100%:

Το κόστος των προγράμματος δύναται να επιδοτηθεί μέχρι 100% από τον λογαριασμό του ΛΑΕΚ /ΟΑΕΔ, για στελέχη εταιρειών. Η υποβολή, από την εταιρεία του συμμετέχοντα, στο πρόγραμμα ΛΑΕΚ γίνεται αυστηρά έως 5 εργάσιμες ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου.

Πληροφορίες για την επιδότηση, δίδονται από το τμήμα εκπαίδευσης της PARATUS EUROPE.

Εκμεταλλευτείτε τώρα την ευκαιρία Εκπτώσεως!

Κόστος συμμετοχής ανά συμμετέχοντα:
Το κόστος για το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα της βαθμίδας «Olive Oil Enthusiast», (μαζί με το κόστος των πιστοποιημένων εξετάσεων,) ανέρχεται στο ποσό των 340 Ευρώ.

Το κόστος για το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα της βαθμίδας «Pro Olive Oil Expert», (μαζί με το κόστος των πιστοποιημένων εξετάσεων), ανέρχεται στο ποσό των 920 Ευρώ. (Περιλαμβάνει και την παρακολούθηση του προγράμματος «Olive Oil Enthusiast»).

Για προεγγραφές και για σύντομο χρονικό διάστημα ισχύουν ειδικές τιμές προσφοράς!

Η τιμή προσφοράς διαμορφώνεται στα 190 Ευρώ για την βαθμίδα «Olive Oil Enthusiast

Και 540 Ευρώ για την βαθμίδα «Pro Olive Oil Expert» (Περιλαμβάνει και την παρακολούθηση του προγράμματος “Olive Oil Enthusiast”).

Οι ανωτέρω τιμές περιλαμβάνουν: - Παρακολούθηση σεμιναρίου
- Βιβλιοδετημένο υλικό σεμιναρίου
- Πιστοποιητικό παρακολούθησης
- Κόστος αίτησης και πιστοποιημένων εξετάσεων STAREGISTER
- Συμμετοχή σε σειρά γευστικών δοκιμών παρθένων ελαιολάδων
- Φύλλα οργανοληπτικής αξιολόγησης παρθένων ελαιολάδων
- Ένα ειδικό ποτήρι οργανοληπτικής αξιολόγησης δώρο αποφοίτησης
- Κόστος γευμάτων και coffee breaks

Σημείωση: Τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα απαλλάσσονται ΦΠΑ

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για την έγκαιρη προεγγραφή σας, απευθυνθείτε στον υπεύθυνο της PARATUS Europe, Γιάννη Καρβέλα, Τηλ. 210 9945945, 6944 - 608585, email: sales@paratuseurope.eu
Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε τα νέα μας από την σελίδα μας για το ελαιόλαδο στο facebook: http://www.facebook.com/PARATUSOliveOi

Επιπλέον η PARATUS Europe παρέχει μια πληθώρα υπηρεσιών στους σύγχρονους Οργανισμούς:
Συμβουλευτικές υπηρεσίες για την ανάπτυξη Συστημάτων Διαχείρισης

(ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, HACCP – ISO 22000, Σειρά ISO 17000, Σειρά EN 45000, ISO 13485, ISO 31000, ISO 29990, ISO 27001, SA 8000, ΕΛΟΤ 1429, ΕΛΟΤ 1434, ΕΛΟΤ 1435, HALAL, KOSHER κλπ),
Εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες

(Crisis & Risk Management, Social Accountability, Re-engineering εταιρικών διαδικασιών, Business Planning, Ολική Ποιότητα, Benchmarking, Υποστήριξη στην Εφαρμογή και Πιστοποίηση ορθών πρακτικών σύμφωνα με το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιολάδου, Ανάπτυξη Τοπικών Σημάτων Ποιότητας, Υποστήριξη σε Επενδυτικά Προγράμματα, Διοργάνωση γευσιγνωσιών ελαιολάδου σε πελάτες εταιρειών, κλπ)
Πιστοποιημένη Εκπαίδευση

(Επιθεωρητών – Συμβούλων – Υπευθύνων Συστημάτων Διαχείρισης, Εκπαιδευτών, Crisis Management & Επικοινωνία της Κρίσης, κτλ)

Ολοκληρωμένη Υποστήριξη Εταιρειών Ελαιολάδου

(Κάλυψη απαιτήσεων νομοθεσίας, Έλεγχος ετικέτας, συμβουλευτική χημικών αναλύσεων ανά χώρα στόχο εξαγωγής, Συμβουλευτική για συμμετοχή σε διαγωνισμούς και εκθέσεις, οργανοληπτική παρακολούθηση προϊόντων όλο το έτος, εξέταση προμηθευτών, επιθεωρήσεις β΄μέρους, οργάνωση γευσιγνωσιών σε πελάτες, Υπηρεσίες Υποστήριξης σε επενδυτικά σχέδια, κτλ)
Εξ αποστάσεως Εκπαίδευση, Ε-learning
Υπηρεσίες προβολής & διαφήμισης
Εξειδικευμένες Τεχνικές Εκδόσεις
Οπτικο-Ακουστικό Εκπαιδευτικό Υλικό

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρία πατήστε εδώ.









Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία