BACK TO
TOP
Εργασιακά

Κεγκέρογλου: Να εκδοθεί άμεσα απόφαση για τους υπό συνταξιοδότηση αγρότες

Να εκδοθεί άμεσα απόφαση για τους υπό συνταξιοδότηση αγρότες, ώστε να μην υφίστανται καμία περικοπή στη σύνταξη τους, όταν απασχολούνται με την αγροτική τους παραγωγή ζητά με επίκαιρη ερώτησή του προς το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ο γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου.

Καταστροφική σε όλους τους τομείς η όποια αύξηση στον ειδικό φόρο καυσίμων

0
0

Αναλυτικά το κείμενο της επίκαιρης ερώτησης έχει ως εξής:                       

Κυρία Υπουργέ,

 

Η σύγχυση σχετικά με τους υπό συνταξιοδότηση  αγρότες (εντός του 2017) συνεχίζεται, αφού το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κι ο ΕΦΚΑ δεν έχουν ακόμη καταλήξει για τα ισχύοντα, σχετικά με τη συνέχιση της δυνατότητας ενασχόλησης με την αγροτική παραγωγή.

Χιλιάδες αγρότες, οι οποίοι αναμένεται να συνταξιοδοτηθούν εντός του 2017, δεν γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν με τις περιουσίες τους και τα δικαιώματά τους.

Επειδή η προθεσμία του ΟΠΕΚΕΠΕ για μεταβίβαση και ενεργοποίηση των δικαιωμάτων από ενισχύσεις θα λήξει σε λίγες εβδομάδες,

 

Ερωτάσθε κα Υπουργέ:

 

  1. Τι θα ισχύσει τελικά για τους νέους συνταξιούχους του ΟΓΑ από 1/1/2017 και μετά, σχετικά με τη δυνατότητα ενασχόλησης με τα αγροτικά;
  2. Προτίθεστε να εκδώσετε άμεσα απόφαση για το θέμα αυτό;
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία