BACK TO
TOP
Φορολογικά

Αποκλείουν τις Εφορίες οι αγρότες της Κρήτης για το φόρο στα αγροτεμάχια

Τις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες της Κρήτης αποκλείουν τη Δευτέρα 14 και την Τρίτη 15 Οκτωβρίου οι αγρότες του νησιού, προειδοποιώντας με τον τρόπο αυτό την κυβέρνηση για το τι θα ακολουθήσει, αν επιβληθεί φόρος στα αγροτεμάχια.

Αποκλείουν τις Εφορίες οι αγρότες της Κρήτης για το φόρο στα αγροτεμάχια

1
0
Το ραντεβού των αγροτών από το μεγαλύτερο τμήμα του νομού Ηρακλείου είναι στις 8 το πρωί έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων στη λεωφόρο 62 Μαρτύρων. Οι αγρότες της Μεσαράς θα πάνε απευθείας στη Β΄ Δ.Ο.Υ. Ηρακλείου προκειμένου να την αποκλείσουν. Την ίδια ώρα, οι γεωργοί και οι κτηνοτρόφοι όλων των νομών της Κρήτης θα αποκλείουν τις Εφορίες των περιοχών τους, όπως αποφάσισαν οι επικεφαλής των Ομοσπονδιών και των συλλόγων του νησιού κατά τη διάρκεια συνάντησης τους την  Πέμπτη 10 Οκτωβρίου

Οι αγρότες προγραμματίζουν να πάνε στις Εφορίες χωρίς τρακτέρ και φορτηγά. Μία επιτροπή αγροτών θα επισκεφθεί καθεμιά Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία για να ανακοινώσει στους υπαλλήλους  ότι η Εφορία θα αποκλειστεί, ώστε να αποχωρήσουν. Στη συνέχεια θα γίνει ο αποκλεισμός που θα διαρκέσει μέχρι το μεσημέρι. Αύριο Τρίτη, το πρωί,  επίσης οι αγρότες θα συγκεντρωθούν για να αποκλείσουν τις Εφορίες με τον ίδιο τρόπο. Να σημειωθεί ότι έχει ενημερωθεί η Αστυνομία και οι αγρότες ζήτησαν να είναι διακριτική.

«Οι κινητοποιήσεις μας έχουν προειδοποιητικό και ειρηνικό χαρακτήρα. Δεν πάμε για να προκαλέσουμε ένταση και ζημιές. Πάμε να διεκδικήσουμε τα δίκαια αιτήματα μας» επισημαίνει ο πρόεδρος της ΟΑΣΝΗ Γιώργος Τζωρτζάκης.

Την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου οι επικεφαλής των αγροτικών οργανώσεων της Κρήτης θα συγκεντρωθούν ξανά για να αποφασίσουν τον τρόπο με τον οποίο θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους.

Υπενθυμίζεται ότι οι αγρότες ζητούν να μην επιβληθεί ούτε ένα ευρώ φόρος στα αγροτεμάχια.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία