BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Στην Αθήνα συναντώνται αγροτοσυνδικαλιστές όλης της χώρας

Συνάντηση στην Αθήνα, εκτός απροόπτου την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου, προετοιμάζουν συνδικαλιστές διαφόρων περιοχών της χώρας, προκειμένου να συζητήσουν το πλαίσιο δράσης τους σχετικά με το φορολογικό. Στη συνάντηση θα κληθούν να πάρουν μέρος και βουλευτές οι οποίοι εμφανίζονται να διαφωνούν σε κάποια από τα σημεία της εγκυκλίου Θεοχάρη, «για να ακούσουν τα αιτήματα των αγροτών και να κάνουν παρεμβάσεις στην κυβέρνηση» όπως λέει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Ηρακλείου Γιώργος Τζωρτζάκης.

ΕΟΑΣΝΛ: Δικαίωμα των αγροτών η συμμετοχή τους στο μπλόκο της Νίκαιας

0
0

«Αν και μετά από όλα αυτά το υπουργείο Οικονομικών επιμείνει στις θέσεις του, θα προχωρήσουμε σε κινητοποιήσεις μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου» προσθέτει ο ίδιος.

Αρκετοί συνδικαλιστές από την Κρήτη, την Πελοπόννησο και τη Μακεδονία βρίσκονται αυτές τις ημέρες «σε ανοικτή γραμμή» προκειμένου να προετοιμάσουν τις δραστηριότητες τους για το φορολογικό. Τις αμέσως ερχόμενες ημέρες προγραμματίζεται να γίνει συνάντηση και των επικεφαλής των αγροτικών οργανώσεων της Κρήτης για τον προγραμματισμό των επόμενων δραστηριοτήτων.

 

Τζωρτζάκης για Μπούτα

Απαντώντας σε ερωτήσεις για τις πρωτοβουλίες του αγροτοσυνδικαλιστή Βαγγέλη Μπούτα ο Γιώργος Τζωρτζάκης λέει «ότι αποτέλεσμα υπάρχει για τους αγρότες είναι θετικό. Καλό είναι όμως ότι κάνουμε να το κάνουμε όλοι μαζί και όχι  όπως και όποτε βολεύει τον καθένα μας. Είχαμε ενημερώσει το Βαγγέλη πριν ανέβουμε στην Αθήνα όταν ψηφιζόταν η φορολόγηση της αγροτικής γης και μας απάντησε ότι θα ξεκινούσαν κινητοποιήσεις στις 19 Ιανουαρίου. Θα μπορούσαμε τότε να είχαμε κάνει ένα μεγάλο συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας».

Στο μεταξύ, σε κινητοποιήσεις στην εφορία προχωρά την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου ο κτηνοτροφικός σύλλογος νομού Χανίων με θέμα το φορολογικό.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία