BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Στα μαχαίρια πρόεδρος και εργαζόμενοι ΕΛΓΟ

Απαράδεκτη, υβριστική, χυδαία και προσβλητική συµπεριφορά σε βάρος των εργαζοµένων «χρεώνει» στον πρόεδρο του ΕΛΓΟ – ∆ΗΜΗΤΡΑ, Σέρκο Χαρουτουνιάν, ο ΣΥΛΕΕΓΟ (Σύλλογος Εργαζοµένων στον EΛΓΟ).

Στα μαχαίρια πρόεδρος και εργαζόμενοι ΕΛΓΟ

4
0
Μάλιστα όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου, το περιστατικό έλαβε χώρα στη συνεδρίαση του ∆Σ του Οργανισµού στις 7 Ιουλίου, όταν ο πρόεδρος απηύθυνε προσβλητικούς χαρακτηρισµούς προς τον εκπρόσωπο του ΣΥΛΕΕΓΟ που συµµετείχε, οι οποίοι «επί της ουσίας στρέφονται ενάντια στον Σύλλογο και το σύνολο των εργαζόµενων». Στη συνέχεια της ανακοίνωσής τους οι εργαζόµενοι αναφέρουν: «Κατανοούµε τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται ο πρόεδρος, αφού ο ΣΥΛΕΕΓΟ µε τη δράση του, δεν του έχει επιτρέψει να υλοποιήσει τις εντολές των προϊσταµένων του, ώστε να διασφαλίσει την παραµονή του στη θέση του. Οι εργαζόµενοι θα συνεχίσουµε την προσπάθειά µας για να διασφαλίσουµε όλες τις θέσεις εργασίας µας και τις αρµοδιότητες του Οργανισµού, κόντρα στα σχέδια της κυβερνητικής πολιτικής, που υπηρετεί ο πρόεδρος. Απαιτούµε να ανακαλέσει δηµόσια τους προσβλητικούς χαρακτηρισµούς  και του υπενθυµίζουµε ότι η εξουσία διαφθείρει, περισσότερο όµως διαφθείρει η προσπάθεια να κρατηθείς µε κάθε τρόπο σε αυτή. Τον καλούµε επίσης εάν δεν µπορεί να κρατήσει την ψυχραιµία του να παραιτηθεί από τον Οργανισµό»

Το ψήφισµα των ερευνητώνΑνησυχία «ως προς το συνεχιζόµενο καθεστώς λειτουργίας του ΕΛΓΟ-∆ΗΜΗΤΡΑ µε βάση την ΚΥΑ (188763/13.10.2011), χωρίς νοµικό καθεστώς και ένα προσωρινό ∆Σ (τρία χρόνια µετά την ίδρυσή του) ακατάλληλο και επικίνδυνο για τον Οργανισµό, µε τη λήψη µη σύννοµων αποφάσεων, µε προσωπικές αντιπαραθέσεις χωρίς επιχειρήµατα, εκφράζει σε ψήφισµά της της 16ης Ιουλίου  η ΓΣ της Ένωσης Ερευνητών του Ε.Ε.-ΕΘ.Ι.ΑΓ.Ε.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία