BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Προσφορά αλληλεγγύης από ΘΕΣΓάλα στο Δήμο Λάρισας

Δωρεάν γάλα σε παιδικούς σταθμούς και απόρους του δήμου Λαρισαίων από τον συνεταιρισμό ΘΕΣΓΑΛΑ.

Εγκώμια για το εγχείρημα του ΘΕΣγάλα σε αφιέρωμα του Reuters

1
0

O συνεταιρισμός Αγελαδοτρόφων ΘΕΣΓΑΛΑ ανακοίνωσε ότι προσφέρει δωρεάν γάλα για την κάλυψη των αναγκών των 25 βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών του Δήμου Λαρισαίων για όλη τη φετινή χρονιά.

Παράλληλα, ο συνεταιρισμός προσφέρει δωρεάν γάλα και για την κάλυψη των ετήσιων αναγκών 110 απόρων οικογενειών της Λάρισας, που είναι καταγεγραμμένες στη λίστα του Κοινωνικού Παντοπωλείου και υποστηρίζονται από αυτό.

Με αφορμή τη στήριξη κοινωνικών δομών του Δήμου Λαρισαίων από τον συνεταιρισμό αγελαδοτρόφων ΘΕΣΓΑΛΑ, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δημήτρης Δεληγιάννης και ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού Θανάσης Βακάλης έκαναν νωρίτερα δηλώσεις, στο χώρο του Αυτόματου Πωλητή Γάλακτος της «ΘΕΣΓΑΛΑ», στην συνοικία της Ανθούπολης (Αλεξανδρουπόλεως 31).

Ο κ. Βακάλης δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «ελπίζουμε οι δράσεις αυτές να ανακουφίσουν ευπαθείς ομάδες της πόλης και να συμβάλλουν στην εύρυθμη λειτουργία των παιδικών σταθμών της πόλης» και τον κ. Δεληγιάννη να χαρακτηρίζει «σημαντική την απόφαση ενός οργανισμού που προάγει το συνεταιριστικό πνεύμα και την κοινωνική αλληλεγγύη στηρίζοντας έμπρακτα τις δομές του δομές του δήμου Λαρισαίων».

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία