BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Κίνηση «σφήνα» στον Καραμίχα αλλάζει τα δεδομένα στην ΠΑΣΕΓΕΣ

Σε ντέρμπι γύρισε ξαφνικά το ραντεβού της Κυριακής για την εκλογή προέδρου στην ΠΑΣΕΓΕΣ την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου, όπως αποκαλύπτει σε ειδικό τετρασέλιδο φάκελο η εφημερίδα Agrenda που κυκλοφορεί το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου αποκλειστικά μαζί με το περιοδικό el. Εκεί που ο Καραμίχας τα είχε βρει με τον Κουκουλόπουλο και το παιχνίδι έμοιαζε σικέ, μια φρέσκια 11άδα συνεταιριστών αλλάζει τα δεδομένα.

Κίνηση «σφήνα» στον Καραμίχα αλλάζει τα δεδομένα στην ΠΑΣΕΓΕΣ

0
1

Οι πληροφορίες της Agrenda αναφέρουν ότι εκτός από µια πρωτοβουλία πετυχηµένων συνεταιριστών που δείχνει να έχει συγκροτηθεί το τελευταίο διάστηµα και να κινείται στην αντίπερα όχθη του «ρεύµατος» Καραµίχα, πολύ δραστήρια κινείται και µια σειρά από στελέχη πρώτης γραµµής τα οποία παρέµειναν για χρόνια στη σκιά του Λάκωνα και τώρα δείχνουν να σηκώνουν ανάστηµα και να διεκδικούν δική τους οµάδα και σαφή ηγετικό ρόλο στα συνεταιριστικά πράγµατα.

Σύµφωνα µε καλά διασταυρωµένες πηγές της Agrenda, στο αντίπαλον δέος βρίσκεται µια ενδεκάδα προβεβληµένων στελεχών του συνεταιριστικού χώρου, κύριο γνώρισµα των οποίων είναι η συµµετοχή τους σε µεγάλες και πετυχηµένες συνεταιριστικές µονάδες, όπως για παράδειγµα ο Πτηνοτροφικός Συνεταιρισµός «Πίνδος» στην Ήπειρο, ο Κτηνοτροφικός Συνεταιρισµός Καλαβρύτων στην Πελοπόννησο κ.α.

Εξίσου ανησυχητική βέβαια για τον σηµερινό πρόεδρο της ΠΑΣΕΓΕΣ είναι και η κινητικότητα που αναπτύσσεται στους κόλπους της ίδιας του της οµάδας µε περισσότερο δραστήρια την περίπτωση του Θωµά Κουτσουπιά, προέδρου της ΕΑΣ Αγρινίου, ο οποίος , αν οι συνθήκες το επέτρεπαν, δεν θα είχε πλέον αντίρρηση να «ξεφύγει» από τη σκέπη του Καραµίχα και να παίξει ανοιχτά για τη θέση του προέδρου κατά τη διαδικασία συγκρότησης του νέου 21µελούς ∆.Σ. σε Σώµα.

Μια δεύτερη ανησυχία για τον Καραµίχα ακούει στο όνοµα του Γιώργου Ανέστη, προέδρου της ΕΑΣ (ΑΣ) Λιβαδειάς, Γραµµατέα Αγροτικού της Νέας ∆ηµοκρατίας και υποψήφιου ευρωβουλευτή στις τελευταίες εκλογές.

Αναλυτικός φάκελος στην εφημερίδα Agrenda που κυκλοφορεί το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου αποκλειστικά μαζί με το περιοδικό el

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

21-12-2014 18:17Μακης Μελας

Αν παρω στα σοβαρα οσα γράφονται μαλλον πρεπει να αλλαξω χωρα...Τουλάχιστον αυτος που γνωριζω ενας πρωην εργαζόμενος στις αποθηκες λιπασματων [ όπως ο αξέχαστος Σειτανίδης ] με θητεια στη προεδρια του εργατικου κεντρου Λευκάδας διχως καμια αγροτικη εκμεταλευση που δεν ξεχωριζει την τσουκνιδα από τη ντοματα που πετυχε να εκλεγει προεδρος στο συνεταιρισμο Λευκάδας με απληρωτους εργαζομενους με χρεη ληξιπρόθεσμα εκατομμυριων με ,,, με σκανδαλα τυπου οινοδεξαμενων είναι από τους πετυχημένους που εμφανίζονται ως οι νεοι σωτηρες....ΨΑΞΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΛΑΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ Ο ΑΓΡΟΤΟΚΟΣΜΟΣ....Είναι οι προηγούμενοι το κακο συναπαντημα αλλα καποιοι από τους καινούργιους είναι ..μπουμπούκια ...Αυτά .....Μακης Μελας συνεταιριστης κλπ εκλεγομενος από το 1987 στην ε α σ Λευκάδας και διχως εγνοια να γινω ποτε αγροτοπατέρας....τηλ κιν 6977084166 σταθερο 2645033456 καλες γιορτες....

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία