BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Σε καλό δρόμο το σχέδιο εξυγίανσης της ΕΑΣ Σητείας

«Στο… τέρας της ελληνικής γραφειοκρατίας κολλάει πλήρης εφαρμογή του σχεδίου εξυγίανσης της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Σητείας, που μετατράπηκε σε Αγροτική Εταιρική Σύμπραξη, βάσει του νόμου 4015/2011», όπως επισημαίνει ο νέος πρόεδρος της κρητικής συνεταιριστικής επιχείρησης, Μανώλης Μαυροματάκης, τονίζοντας παράλληλα ότι το σχέδιο εξυγίανσης – αναδιάρθρωσης εγγυάται τη βιωσιμότητά της Ένωσης έχει ήδη αρχίσει να υλοποιείται εν μέρει.

Πρότυπο αγροτοσυνεταιριστικής οργάνωσης η ΕΑΣ Σητείας

0
0
Όπως επισημαίνουν από την Ένωση: «πρόσφατα η αρμόδια αναπληρωτής υπουργός κα Βαλαβάνη με τους συνεργάτες της επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την επίλυση της καθυστέρησης εκ μέρους του Δημοσίου, ώστε σε σύντομο χρόνο να γίνουν οι διαδικασίες της ρύθμισης των οφειλών μας»

«Έτσι ευελπιστούμε ότι άμεσα θα ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες για την ανασυγκρότηση και αναδιάρθρωση της Ένωσης Σητείας, στην οποία είμαστε αποφασισμένοι να θέσουμε τις βάσεις για να λειτουργήσει ως κέντρο αναφοράς, πληροφόρησης και εξυπηρέτησης των αγροτών και κυρίως να αποκτήσει το ρόλο του ρυθμιστή στον αγροτικό τομέα και να εξασφαλίσει την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ικανοποίηση των υπηρεσιών που έχουν ανάγκη οι παραγωγοί μας. Στην προσπάθεια αυτή της Ένωσης ανταποκρίθηκαν πρόθυμα η Αναπληρώτρια Υπουργός Οικονομικών κυρία Νάντια Βαλαβάνη με τους Συνεργάτες της, ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κύριος Ευάγγελος Αποστόλου με τους Συνεργάτες του, καθώς επίσης και οι Βουλευτές του Νομού μας κ. Κωνστ/νος Δερμιτζάκης και κ. Ιωάννης Πλακιωτάκης, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά», καταλήγει σχετική ανακοίνωση της ΕΑΣ Σητείας.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία