BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Καυγάς ΠΟΓΕΔΥ με Σταμπουλίδη

Με ειρωνική διάθεση υποδέχτηκε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Γεωτεχνικών Δημοσίων Υπαλλήλων (ΠΟΓΕΔΥ) τη μήνυση που υπέβαλε στην Ομοσπονδία, ο Π. Σταμπουλίδης.

Καυγάς ΠΟΓΕΔΥ με Σταμπουλίδη

0
0

Σε ανακοίνωσή της μάλιστα τον χαρακτηρίζει θιασώτη των κοινωνικών μέσων δικτύωσης, άνθρωπος όλων των κυβερνητικών καταστάσεων, μέχρι και σήμερα, που χάρη και μόνο σε αδιαφήμιστο, αξιοθαύμαστο έργο!!!, παραμένει στη διοίκηση μίας ΔΕΚΟ από το 2011 (ΟΚΑΑ ΑΕ).

«Είναι ευκαιρία να ακουστούν οι αλήθειες που καταγράφονται στις ανοιχτές επιστολές μας και τα Δελτία Τύπου μας, που δώσαμε στη δημοσιότητα και είναι γνωστά σε όλους και δεν ήμασταν οι μόνοι. Ερωτήσεις – Επερωτήσεις στη Βουλή, Διαμαρτυρίες και Υπομνήματα εργαζομένων, αναφορές Φορέων, ήταν η αφορμή και όχι μόνο. Να γνωρίζει ο περί ου ο λόγος, ότι κατά την διάρκεια της εννεαετούς θητείας του, στα σπουδαστικά έδρανα (ΤΕΙ ΦΛΩΡΙΝΑΣ), είχαμε δεχτεί ντουζίνα μηνύσεων από Υπουργούς, Γενικούς Γραμματείς και Πολιτικούς φίλους του, που στο τέλος όμως εκλιπαρούσαν να συμβιβαστούν. Όλες αυτές, στο τέλος έπεσαν στο κενό.

Να μη σκεφθεί ή να προσπαθήσει να ανακαλέσει τη μήνυση. Έχουμε ήδη απορρίψει την παρασκηνιακή ενημέρωση για υποχώρηση. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε ή να φανούμε συμπονετικοί. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί έως το τέλος.

Δεν είμαστε, ούτε διεκδικήσαμε ποτέ να είμαστε ορντινάντσες του Μιχάλη, ακόλουθοι του Κυριάκου, κολλητοί του Παναγιώτη.

Επιπλέον, δεν πανηγυρίζουμε για άνοδο στη Β΄ Εθνική ομάδων, που δεν είναι του Νομού μας και δεν υπήρχαν, έως πρόσφατα, στον ποδοσφαιρικό χάρτη, ούτε οι πρόεδροι είναι φίλοι – συνεργάτες μας.

Η διαφάνεια, η αλήθεια, η έντιμη και χρηστή διαχείριση, ο σεβασμός και η τήρηση των θεσμών, που καλείται κάποιος να υπηρετήσει, η ορθή και νόμιμη διαχείριση δημοσίου χρήματος και δημόσιας περιουσίας, είναι αδιαπραγμάτευτη.

Με αυτές τις αρχές πορευόμασταν και θα πορευόμαστε για πάντα.

Η επαγγελματική καριέρα κάποιου, που εξαντλείται σε θέσεις διορισμένων κυβερνητικών στελεχών, τελειώνει κάποτε.

Για την επαγγελματική αποκατάσταση του, από εδώ και πέρα, είμαστε βέβαιοι ότι, με τα προσόντα που έχει κάτι θα βρει, πάντα μέσω προγραμμάτων του ΟΑΕΔ ή της «ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΑΕ», όπως πολύ καλά γνωρίζει», καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία