BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Διασφάλιση ευρωπαϊκών προγραμμάτων ζητά ο ΘΕΣΤΟ

Την οικονομική σταθερότητα στη χώρα μας ώστε να υπάρξει η απαραίτητη κίνηση κεφαλαίων για την απορρόφηση του προϊόντος και όχι μόνον, την πλήρη διασφάλιση της εκτέλεσης όλων των ευρωπαϊκών επιχειρησιακών προγραμμάτων και ενισχύσεων και την απόλυτη διασφάλιση ύπαρξης απαιτούμενης ενέργειας σε όποια της μορφή για την ομαλή συγκομιδή, διακίνηση και μεταποίηση των προϊόντων ζητά από την κυβέρνηση ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Θεσσαλών Τοματοπαραγωγών ΘΕΣΤΟ.

Δηλώσεις πρόθεσης καλλιέργειας στον ΘΕΣΤΟ για το 2014

2
0

Στην σχετική ανακοίνωση ο ΘΕΣΤΟ κι έπειτα από έκτακτη συνεδρίαση της διοίκησης του αποφάσισε να δημοσιοποιήσει τις παραπάνω ανησυχίες των μελών του, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στη χώρα μας και αφού υπενθυμίζει ότι εκπροσωπεί ίσως την πιο παραγωγική αλλά και την πιο ευπαθή εκτατική καλλιέργεια στη χώρα μας και ευρισκόμενοι ένα μήνα πριν την έναρξη της συγκομιδής ζητά την άμεση υλοποίηση των παραπάνω από την κυβέρνηση. Κλείνοντας ο ΘΕΣΤΟ διαμηνύει προς κάθε κατεύθυνση πως «θα είναι απέναντι σε κάθε προσπάθεια συρρίκνωσης του αγροτικού εισοδήματος με οποιοδήποτε άμεσο ή έμμεσο τρόπο».

Η σχετική ανακοίνωση του ΘΕΣΤΟ έχει ως εξής:  

Σήμερα στη Λάρισα στις 02/07/15 το Δ.Σ. του Θεστό έπειτα από έκτακτη συνεδρίαση αποφάσισε να δημοσιοποιήσει τις παρακάτω ανησυχίες των μελών του, μετά από τις τελευταίες εξελίξεις στη χώρα μας.

Εκπροσωπώντας  ίσως την πιο παραγωγική αλλά και την πιο ευπαθή εκτατική καλλιέργεια στη χώρα μας και ευρισκόμενοι ένα μήνα πριν την έναρξη της συγκομιδής ζητούμε από την κυβέρνηση:

1.Την οικονομική σταθερότητα στη χώρα μας ώστε να υπάρξει η απαραίτητη κίνηση κεφαλαίων για την απορρόφηση του προϊόντος και όχι μόνον.

2. Την πλήρη διασφάλιση της εκτέλεσης όλων των ευρωπαϊκών επιχειρησιακών προγραμμάτων και ενισχύσεων.

3. Την απόλυτη διασφάλιση ύπαρξης απαιτούμενης ενέργειας σε όποια της μορφή για την ομαλή συγκομιδή, διακίνηση και μεταποίηση των προϊόντων.

Κλείνοντας, διαμηνύουμε προς κάθε κατεύθυνση πως θα είμαστε απέναντι σε κάθε προσπάθεια  συρρίκνωσης  του  αγροτικού  εισοδήματος  με  οποιοδήποτε  άμεσο  ή έμμεσο τρόπο.

 

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την Ανακοίνωση ΘΕΣΤΟ για την οικονομική σταθερότητα.pdf

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία