BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Δωρεάν ζωοτροφές σε πυρόπληκτους κτηνοτρόφους από την ΕΑΣ Λακωνίας

Η Ένωση Αγροτικών Συν/σμών Λακωνίας Α.Ε., έχοντας την ακριβή εικόνα της απελπιστικά δυσχερούς θέσης που βρίσκονται οι κτηνοτρόφοι της περιοχής Νεάπολης Βοιών μετά τη τελευταία καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε τη περιοχή τους παρέδωσε στους Αγροτικούς Συν/σμούς Αγίων Αποστόλων και Αγίου Νικολάου Βοιών ένα φορτίο 25 περίπου τόνων δωρεάν ζωοτροφές για στήριξη των πληγέντων κτηνοτροφών της περιοχής.

Στέρεψε η υπομονή των κτηνοτρόφων που περιμένουν ακόμα το τσεκ του 2013

0
0

Γνωρίζοντας πολύ καλά ότι θα πρέπει να υπάρξει μία μεγάλη περίοδος στήριξης των πληγέντων κτηνοτροφών, η Ε.Α.Σ. Λακωνίας Α.Ε. καλεί το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τη Περιφέρεια Πελοποννήσου να υλοποιήσουν άμεσα τις εξαγγελθείσες δεσμεύσεις τους για τη πλήρη κάλυψη των πληγέντων κτηνοτροφών με ζωοτροφές.

«Η ίδια έχοντας εκτελέσει με πλήρη επιτυχία τη διανομή βοήθειας όλων των φορέων (Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, ΤΕΔΚ, ΑΤΕ, ΠΛΣΕΓΕΣ, κ.τ.λ.) σε ολόκληρο το Νομό μετά τις επίσης καταστροφικές πυρκαγιές του 2007 και έχοντας τη τεχνογνωσία της συνολικής διαχείρισης, δεσμεύεται εφόσον της ζητηθεί, να αναλάβει και να εκτελέσει ξανά την απαιτούμενη διανομή βοήθειας στους δικαιούχους», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση της ΕΑΣ.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία