BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Άμεσες αποζημιώσεις για τους αγρότες ζητούν οι Πελοποννήσιοι

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την δημιουργία και την ίδρυση της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Πελοποννήσου συναντήθηκαν στην Τρίπολη, στο Εργατικό Κέντρο, αγρότες και κτηνοτρόφοι της περιφέρειας.

Άμεσες αποζημιώσεις για τους αγρότες ζητούν οι Πελοποννήσιοι

1
0

Στο επίκεντρο της σύσκεψης βρέθηκαν ο καθημερινός αγώνας που δίνουν για να επιβιώσουν μετά τις τεράστιες καταστροφές που υπέστη η παραγωγή τους από τα ακραία καιρικά φαινόμενα, οι αλλαγές που προτείνουν να γίνουν στον ΕΛΓΑ και ο νέος νόμος για τα νωπά προϊόντα.

Κατά τη σύσκεψη στην οποία παραβρέθηκε και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας των συλλόγων από τη Λάρισα Ρίζος Μαρούδας, τονίστηκε η αγωνιστική διάθεση των αγροτών και έγινε λόγος για ανάγκη συγκρότησης συλλόγων στα χωριά που θα λειτουργούν ουσιαστικά και θα συντονίζουν τον αγώνα της Πελοποννήσου.

Ο Χρήστος Θεοδωρακόπουλος, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πελοποννήσου, έκανε τον απολογισμό του χρόνου που πέρασε και επεσήμανε την ανάγκη να γίνεται άμεσα η καταγραφή των ζημιών και να αποζημιώνονται οι παραγωγοί και οι κτηνοτρόφοι στο εκατό τοις εκατό της παραγωγής τους.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία