Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Συνέλευση στον ΑΣ Λαρισαίων ζητά ο Σιδερόπουλος

Αφορμή η κακή λειτουργία του συνεταιρισμού και η ανύπαρκτη διαχείριση της πύλης ΟΣΔΕ....

Ανετράπη από πρόεδρος Λαρισαίων ο Σιδερόπουλος

0
0

Τη σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης με υπογραφές από το 1/5 των οικονομικών τακτοποιημένων μελών ζητά από τη Διοίκηση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Λαρισαίων Αγροτών, ο πρώην πρόεδρος Χρήστος Σιδερόπουλος.

Σε σχετική επιστολή που απέστειλε στη Διοίκηση, αναφέρει μεταξύ άλλων: «Με την επιστολή αυτή, η οποία έχει υπογραφεί τουλάχιστον από το 1/5 των οικονομικώς τακτοποιημένων μελών της τελευταίας εκλογικής διαδικασίας και επικαλούμενοι το άρθρο 20, παραγρ. 6.1. (περί σύγκλισης έκτακτης Γενικής Συνέλευσης ) και της παραγρ. 6.3. του ίδιου άρθρου (σύγκλιση έκτακτης γενικής συνέλευσης εντός 20 ημερών από την κοινοποίηση της επιστολής αυτής) ζητούμε να ορίσετε την ημερομηνία της έκτακτης γενικής συνέλευσης του συνεταιρισμού, όπως ορίζει το καταστατικό, για τους παρακάτω λόγους:

1. Την κακή λειτουργία του συνεταιρισμού και την απουσία του στην ενημέρωση των μελών του

2. Την ανύπαρκτη διαχείριση της πύλης των δηλώσεων ΟΣΔΕ και την απώλεια δηλώσεων από την πλευρά του συνεταιρισμού

Ο Αγροτικός συνεταιρισμός Λαρισαίων Αγροτών στα 4 χρόνια λειτουργίας του έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον στο να ενημερώνει τα μέλη και εν γένει τους αγρότες της περιοχής του νομού Λάρισας για θέματα που τους απασχολούν, κάνοντας κατά καιρούς ημερίδες, ενημερώσεις και επισκέψεις και συναντήσεις με αγροτικούς φορείς και προχώρησε πάρα πολλά θέματα και στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Ταυτόχρονα, είχαν δημιουργηθεί ομάδες παραγωγών προς αναγνώριση.

Από την αλλαγή του Δ.Σ. στις 6/6/2017 και μέχρι τις 31/12/2017, σε αυτούς τους 7 μήνες ο συνεταιρισμός ήρθε σε τέλμα και δεν έκανε ούτε προγραμματισμό έργων αλλά ούτε τις απαραίτητες καταστατικά οριζόμενες υποχρεώσεις του».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire