BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Απαλλαγή από τις εισφορές αποφάσισε ο ΑΣ Λαρισαίων Αγροτών

Αφορμή τα ακραία καιρικά φαινόμενα του 2017 που έφεραν μείωση παραγωγής και υποβάθμιση ποιότητας.

Ενημέρωση για τα όσπρια από τον ΑΣ Λαρισαίων Αγροτών

1
0

Nα μην καταβληθούν οι εισφορές προς τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Λαρισαίων Αγροτών από τις ομάδες των παραγωγών, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων του 2017 αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της οργάνωσης, έπειτα από σχετική πρόταση των ομάδων παραγωγών βιομηχανικής τομάτας και οσπρίων.

«Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Λαρισαίων Αγροτών στέκεται αρωγός στην προσπάθεια των παραγωγών να κρατηθούν «όρθιοι»  μπροστά στην ανελέητη κρίση  που «χτυπάει» εδώ και χρόνια το  σύνολο του πρωτογενούς τομέα», τονίζεται σε ανακοίνωση του συνεταιρισμού.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του συνεταιρισμού έχει ως εξής:

Μετά από πρόταση των ομάδων παραγωγών, Βιομηχανικής Τομάτας και Οσπρίων, του Αγροτικού Συνεταιρισμού Λαρισαίων Αγροτών και λαμβάνοντας υπόψη τα ακραία καιρικά φαινόμενα του 2017 που είχαν σαν αποτέλεσμα τη μείωση της παραγωγής και την υποβάθμιση της ποιότητας των προϊόντων, το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. αποφάσισε να μην καταβληθούν οι εισφορές προς τον Αγροτικό Συνεταιρισμό από τις ομάδες των παραγωγών.

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Λαρισαίων Αγροτών στέκεται αρωγός στην προσπάθεια των παραγωγών να κρατηθούν «όρθιοι»  μπροστά στην ανελέητη κρίση  που «χτυπάει» εδώ και χρόνια το  σύνολο του πρωτογενούς τομέα.

Ο Πρόεδρος, Παπαδόπουλος Φώτιος

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία