BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Ξέρει από μέσα τα προβλήματα του ΕΛΓΟ όμως οι φίλοι του θα τον απέτρεπαν

Κανείς δεν ξέρει ακόµα τι σκέφτηκε ο ίδιος και «δέχτηκε» τη θέση του προέδρου, µια εποχή που θα µπορούσε να χαρακτηριστεί ως η χειρότερη για τον ΕΛΓΟ ∆ήµητρα. Η αιφνίδια αποµάκρυνση σύσσωµης της προηγούµενης διοίκησης του οργανισµού, µε αφορµή τις προθεσµίες για τα προγράµµατα της φέτας, έφεραν ανακατατάξεις και τον εξαιρετικό επιστήµονα Νίκο Κατή στην οδό Νιρβάνας.

Ξέρει από μέσα τα προβλήματα του ΕΛΓΟ όμως οι φίλοι του θα τον απέτρεπαν

2
0

Πάντως, οι φίλοι του δηλώνουν απερίφραστα ότι θα τον απέτρεπαν, αν είχαν την ευκαιρία. Ίσως, γιατί ο ίδιος µε τη νεοδιορισθείσα διοίκηση καλούνται να διαχειριστούν το τεράστιο πρόβληµα που αφορά τους πληµµελείς έλεγχους στα ισοζύγια γάλακτος και στην πιστοποίηση της φέτας, σε συνδυασµό µε την κατάρρευση των τιµών στο αιγοπρόβειο.

Και µπορεί ο καθηγητής Νικόλαος Κατής να έχει τις καλύτερες συστάσεις και ένα βιογραφικό 40 σελίδων, ωστόσο τα θέµατα διοίκησης είναι άλλου παπά ευαγγέλιο! Πρόκειται για ένα ικανότατο στέλεχος, που κανείς δεν αµφισβητεί τις γεωπονικές του γνώσεις και ιδιαίτερα στον τοµέα της ιολογίας των φυτών όσο και γενικότερα στα θέµατα της ελληνικής γεωργίας, όµως στη θέση του προέδρου του ΕΛΓΟ χρειαζόταν ένας τεχνοκράτης. Κι αυτός είναι ένας τοµέας στον οποίο ο ίδιος δεν είναι «δοκιµασµένος».

Βρείτε εδώ το σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας Agrenda

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία