BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Δήμητρα και κοινωνία του συνεργατισμού

Ο σχεδιασµός των επετειακών δράσεων µε αφορµή τη συµπλήρωση 100 ετών από την ίδρυση του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισµού Νέας Αγχιάλου «Η ∆ήµητρα» έχει σαν στόχο να αναδείξει την ιστορική µνήµη και να τιµήσει τους ανθρώπους που δηµιούργησαν αυτόν τον συνεταιρισµό µέσα από αντίξοες συνθήκες, όντας πρόσφυγες από την Ποµόριε της Βουλγαρίας.

Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Δήμητρα και κοινωνία του συνεργατισμού

2
0

Αυτό το σχεδιασµό που µεταξύ άλλων προβλέπει την συγκρότηση ιστορικού ψηφιακού αρχείου, την δηµιουργία ντοκιµαντέρ, καθώς και την δηµιουργία φακέλου για την ένταξη στον εθνικό κατάλογο της άυλης πολιτιστικής κληρονοµιάς, παρουσίασε την Πέµπτη 21 Ιουνίου το ∆ιοικητικό Συµβούλιο του συνεταιρισµού, στο Business Center της ΗΛΙΑΣ ΒΑΛΑΒΑΝΗΣ Α.Ε. στην Αθήνα.

«Στόχος του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισµού Νέας Αγχιάλου µε αυτήν την δράση, είναι να δώσει στην κοινωνία υλικό και έντυπα και ψηφιακά σε ανάµνηση αυτής της πορείας αλλά και ως καταγραφή της ιστορίας» ανέφερε στην εφηµερίδα Agrenda o επιστηµονικός υπεύθυνος του εγχειρήµατος ∆ρ. Αλέξανδρος Γ. Καπανιάρης.

Διαβάστε εδώ το σχετικό άρθρο
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία