BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Ο Χρόνης Πολυχρονίου φέρεται ως αντικαταστάτης Τσιάλτα στον ΕΦΕΤ

Ο Χρόνης Πολυχρονίου, πρώην ειδικός γραμματέας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ), φέρεται να αναλαμβάνει – σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Agronews – την θέση του προέδρου στον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) μετά την παραίτηση του επί σχεδόν 6 χρόνια προέδρου, Γιάννη Τσιάλτα.

XRONIS_POLIXRONIOU_f

Χρήστος Διαμαντόπουλος

163
5

Την παραίτησή του υπέβαλε – σύμφωνα με πληροφορίες του Agronews – ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ, Γιάννης Τσιάλτας στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Σταύρο Αραχωβίτης ο οποίος φαίνεται να την έκανε αποδεκτή. Εκτός του προέδρου αλλαγές επίκεινται σε όλη τη σύνθεση του ΔΣ του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες – και όπως έχει γράψει ήδη η Agrenda - εκτός της αλλαγής του επικεφαλής του Φορέα αναμένονται ανακατατάξεις και στην  υπηρεσιακή ομάδα του υπουργείου αντικαθιστώντας την παλιά… φρουρά Αποστόλου ενώ η επόμενη φάση θα ακουμπάει και στην ανασυγκρότηση του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Να σημειωθεί ότι εκτός της αλλαγής του Προέδρου, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Σταύρος Αραχωβίτης φέρετε έτοιμος να αλλάξει ολόκληρο το ΔΣ του φορέα γεγονός που πρόκειται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Βιογραφικό

Γεννήθηκε το 1948

Μαθητής του Νυχτερινού της Ιωννιδείου Σχολής Πειραιά.

1967                     Απόφοιτος του Γενικού Λυκείου Κορυδαλλού.

1972                     Απόφοιτος της Φυσικομαθηματικής Σχολής του Πανεπιστημίου     Πατρών, Τμήμα Μαθηματικών.

1974                     Απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών,         (πρώην  ΑΣΟΕΕ),

Ινστιτούτο Επιμόρφωσης στην Διοικητική των Επιχειρήσεων.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

1975-1979          Προϊστάμενος Παραγωγής και Ποιοτικού Ελέγχου της Βιομηχανίας Πλαστικών Π.Α. ΚΟΡΚΟΣ ΑΕ.

1979-1985          Καθηγητής Μαθηματικών στη Β/θμια Εκπαίδευση.

1985“2007         Καθηγητής Πληροφορικής (Η/Υ) σε Τεχνικά, Επαγγελματικά και Πολυκλαδικά Λύκεια του Πειραιά.

2007-2018          Συνταξιούχος εκπαιδευτικός.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

1996-1999 Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Στερεής Ελλάδας.

Στο διάστημα αυτό, ολοκληρώθηκε το Β' ΚΠΣ και σχεδιάστηκε το Γ'ΚΠΣ, υλοποιήθηκε το Πρόγραμμα συνένωσης των Δήμων "Ιωάννης Καποδίστριας" και μια σειρά μεγάλων Περιφερειακών έργων, όπως τα Νοσοκομεία Λαμίας και Θήβας, ol οδικοί άξονες Λαμία-Δομοκός, Λέπουρα- Κάρυστος, Παράκαμψη Χαλκίδας, Θήβα-Λείβαδιά κλπ,

Ειδικός Γραμματέας του Σώματος Επιθεωρητών Εργασίας (ΣΕΠΕ).

Στην ιδρυτική αυτή περίοδο, αναμορφώθηκε και αυστηροποιήθηκε το θεσμικό πλαίσιο για την επιβολή κυρώσεων στις Επιχειρήσεις και εφαρμόστηκε καθολικά ο θεσμός του Τεχνικού Ασφάλειας και του Ιατρού Εργασίας στο σύνολο των Επιχειρήσεων.

2006-2008 Νομαρχιακός Σύμβουλος, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Νομαρχιακού Συμβουλίου Λακωνίας, μέλος της Επιτροπής Έργων.

Σχόλια (5)
Προσθήκη σχολίου

01-08-2019 09:39ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Η αποφασιστικότητά του - ανιδιοτέλεια στη λήψη των αποφάσεων σε συνδυασμό με την διαχείριση της επικοινωνίας είναι όπλα της επιτυχίας του. Φίλε Χρόνη ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ

Απάντηση

01-08-2019 09:35ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Ως πρώην συνεργάτης του και γνωρίζοντας τα όπλα του, που είναι η οργάνωση, η αποφασιστικότητα - ανιδιοτέλεια στην λήψη των αποφάσεων και η διαχείριση της επικοινωνίας, είμαι πεπεισμένος για την επιτυχία στα νέα και δύσκολα καθήκοντά του. Φίλε Χρόνη ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ

Απάντηση

01-08-2019 09:28ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Η αποφασιστικότητα - ανιδιοτέλεια στην λήψη των αποφάσεων και η διαχείριση της επικοινωνίας είναι στοιχεία που διέκριναν το ήθος του. Με τα όπλα αυτά θα δώσει την σκληρή μάχη, απέναντι στους καταδυνάστες της υγείας των πολιτών. Ως πρώην συνεργάτης του, είμαι πεπεισμένος για την επιτυχία του. Φίλε Χρόνη Η μάχη σκληρή, αλλά, ως Σπαρτιάτης εκ καταγωγής, ξέρεις να πολεμάς και να νικάς. Άλλωστε δεν θα είναι η πρώτη σου φορά. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΣΟΥ.

Απάντηση

01-08-2019 09:10ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Η αποφασιστικότητα - αμεροληψία στην λήψη των αποφάσεων και η διαχείριση της επικοινωνίας, ευρισκόμενος στο τιμόνι του ΣΕΠΕ ως Ειδικός Γραμματέας, είναι στοιχεία που τον διέκριναν. Με τα ίδια όπλα και πιο ενισχυμένος από την εμπειρία που απέκτησε, μέσα στην αλάνα της πολυπρόσωπης και πολυσύνθετης εργασίας, πορεύεται. Φίλε Χρόνη Τα νέα σου καθήκοντα σε φέρουν αντιμέτωπο με την δυναστεία, που αφορά την προστασία της υγείας των πολιτών, τον ουσιαστικό έλεγχο της ποιότητας τροφίμων. Ξέρω ότι, με την ανάληψη των καθηκόντων σου, η σύγκρουση σου θα είναι άμεση και σκληρή. 'Όμως, ως πρώην συνεργάτης σου, ξέρω εκ των προτέρων ότι θα επιβληθείς και θα νικήσεις. Πάντα πρόθυμος σε κάθε συνεργασία. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ.

Απάντηση

15-11-2018 05:08Δημήτρης Καμαρινόπουλος

Επειδή τα παλιά πρέπει να μας παραδειγματίζουν για το σήμερα, υπήρξε ίσως ο καλύτερος Ειδικός στο ΣΕΠΕ. Βοήθησε τουλάχιστον τους εργαζόμενους του Συνδικάτου μου, που ξέρω πολύ καλά, να βρουν πολλές φορές το δίκιο τους απέναντι σε σκληρούς και πανίσχυρους εργοδότες. Εμείς λοιπόν ξέρουμε καλά. Και του ευχόμαστε καλοστέριωτος και δυνατός και στα νέα του καθήκοντα.

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία