BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Σύντομα η απόφαση για τις μετακινήσεις γεωτεχνικών, λέει ο Κορασίδης

Τα πρόσθετα τέλη, οι εκτός έδρας μετακινήσεις γεωτεχνικών και ο ανταποδοτικός χαρακτήρας των ελέγχων ήταν τα θέματα που συζητήθηκαν στη συνάντηση ΠΟΓΕΔΥ και Κορασίδη.

Σύντομα η απόφαση για τις μετακινήσεις γεωτεχνικών, λέει ο Κορασίδης

1
0

 Στη συνάντηση έλαβαν μέρος Πρωτοβάθμια Σωματεία της ΠΟΓΕΔΥ, ο Πρόεδρος και Γραμματέας της, και ο Γενικός Γραμματέας του Υπ.Α.Α.Τ. κ. Μ. Κορασίδης, κατόπιν πρόσκλησης του τελευταίου.

Ο Γενικός Γραμματέας ενημέρωσε τους παριστάμενους στην συνάντηση ότι η τροπολογία για τα πρόσθετα τέλη προωθείται για ψήφιση και τους παρέδωσε το κείμενο που έχει προωθηθεί στην Βουλή, το οποίο μας βρήκε σύμφωνους.

Επίσης συζητήθηκε το θέμα των εκτός έδρας μετακινήσεων των Γεωτεχνικών και δόθηκε η υπόσχεση ότι το Υπουργείο θα φροντίσει για την έγκαιρη έκδοση της απόφασης για τις 60 ημέρες καθώς και για την εξασφάλιση των 40 επιπλέον ημερών εκτός έδρας που προβλέπει ο νόμος.

Τέλος ο Γενικός Γραμματέας δεσμεύτηκε για τον ανταποδοτικό χαρακτήρα των τελών που εισπράττονται για ελέγχους των γεωτεχνικών υπηρεσιών με την χρηματοδότηση συγκεκριμένων δράσεών τους.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία