BACK TO
TOP
Τεχνικές Branding

Αγελαδοτρόφοι Πρέβεζας-Άρτας: «Ανεπιθύμητοι όσοι βουλευτές ψηφίσουν τη ρύθμιση για το γάλα»

Να μην συμβάλουν με την ψήφο τους «στο μαρασμό της εγχώριας αγελαδοτροφίας και να ψηφίσουν κατά της υποκατάστασης της ελληνικής παραγωγής από εισαγόμενα προϊόντα αμφιβόλου ποιότητας και διατροφικής αξίας» καλεί τους βουλευτές ο Συνεταιρισμός Αγελαδοτρόφων Πρέβεζας-Άρτας.

Στην τελική ευθεία το πακέτο γάλακτος με την ψήφισή του στο Ευρωκοινοβούλιο

2
0

 

 

Με ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος ανακοινώνει ότι θα συνεδριάσει την Τετάρτη 26 Μαρτίου στις 21.00, με πρωτοβουλία της Ένωσης Νέων Αγροτών Πρέβεζας, προκειμένου να καθορίσει τη στάση του ενόψει της κατάθεσης του επίμαχου νομοσχεδίου στη Βουλή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Καλούμε τους βουλευτές της Ηπείρου να μην συμβάλλουν με την ψήφο τους στο μαρασμό της εγχώριας αγελαδοτροφίας και να ψηφίσουν κατά της υποκατάστασης της ελληνικής παραγωγής από εισαγόμενα προϊόντα αμφιβόλου ποιότητας και διατροφικής αξίας. Τους καλούμε να μην συμφωνήσουν και να μη συμβάλλουν με την ψήφο τους στην καταστροφή και στον αφανισμό της εγχώριας παραγωγής, σε όφελος των πολυεθνικών γαλακτοβιομηχανιών και ξένων συμφερόντων. Διαφορετικά θα είναι ανεπιθύμητοι στον τόπο μας».

Η αύξηση των ορίων στις έντεκα ημέρες αποτελεί την χαριστική βολή για την αγελαδοτροφία, και στην Ήπειρο τουλάχιστον θα οδηγήσει σε πλήρη αφανισμό την κτηνοτροφία η οποία βάλλεται συστηματικά τα τελευταία χρόνια. Οι κτηνοτρόφοι Άρτας και Πρέβεζας θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2014 στις 21.00, στο Πολιτιστικό κέντρο Σαμψούντας Πρέβεζας, προκειμένου να καθορίσουν τη στάση τους, με πρωτοβουλία της Ένωσης Νέων Αγροτών Πρέβεζας, σε συνδιοργάνωση με τον Συνεταιρισμό Αγελαδοτρόφων Πρέβεζας-Άρτας».

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία