BACK TO
TOP
Τεχνικές Branding

Για πρώτη φορά στην έκθεση Sweets and Biscuits Fair η GREAT – Greek Exports and Trade

Τους επαγγελματίες τους κλάδου της αρτοζαχαροπλαστικής προσκαλεί η εταιρεία GREAT – Greek Exports and Trade, που διοργανώνει ελληνική συμμετοχή στη 45η Δ.Ε. ISM - The International Sweets and Biscuits Fair, η οποία θα λάβει χώρα στις 1 – 4 Φεβρουαρίου 2015 στη Κολωνία της Γερμανίας.

Για πρώτη φορά στην έκθεση Sweets and Biscuits Fair η GREAT – Greek Exports and Trade

1
0

Η GREAT – Greek Exports and Trade, έχοντας εξασφαλίσει προνομιακό χώρο στα Hall 4.2 και 2.2, σχεδιάζει μια ολοκληρωμένη εκθεσιακή παρουσία για τις ελληνικές εταιρείες – εκθέτες της, προτείνοντας φρέσκιες ιδέες παρουσίασης των προϊόντων του κλάδου με ιδιαίτερα ανεπτυγμένη τη χρήση σύγχρονων μεθόδων τεχνολογίας.

Η Δ.Ε. ISM – The International Sweets and Biscuits Fair αποτελεί τη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση για τον κλάδο της αρτοζαχαροπλαστικής. Η διοργάνωση του 2014 φιλοξένησε πάνω από 1.450 εκθέτες από περισσότερες από 70 χώρες, ανάμεσα τους και εταιρείες που συμμετείχαν στο παρελθόν και επέστρεψαν μετά από χρόνια δηλώνοντας το «παρών» ξανά ως εκθέτες καταλαμβάνοντας 110.000 τμ εκθεσιακό χώρο. Την έκθεση επισκέφθηκαν περίπου 35.000 επαγγελματίες από 150 χώρες.

Η εταιρεία GREAT - Greek Exports and Trade είναι μια νεοσύστατη εταιρεία, που δραστηριοποιείται στη διοργάνωση εμπορικών εκθέσεων, επιχειρηματικών αποστολών με εξειδικευμένους συνεργάτες στο εξωτερικό, στη συμβουλευτική εξαγωγών και σε υποστηρικτικές δράσεις που έχουν ανάγκη οι Έλληνες εξαγωγείς. Η ενασχόληση με τις εξαγωγές, η αγάπη και το όραμα για το χώρο και το κοινό μεράκι της ομάδας συνεργατών της GREAT – Greek Exports and Trade, που έχει πολύχρονη εμπειρία στο χώρο των εξαγωγών, ιδιαίτερα στη διοργάνωση εκθεσιακών γεγονότων καθώς και στην έρευνα αγοράς, καθιστά την εταιρεία έτοιμη να παρουσιάσει ολοκληρωμένες προτάσεις προβολής των ελληνικών προϊόντων στο εξωτερικό.

Για περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση καθώς και για το συνολικό πρόγραμμα δράσης της εταιρείας μπορείτε να απευθύνεστε στο e-mail info@greatexhibitions.gr και το τηλέφωνο 210 7755 080.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία