BACK TO
TOP
Τεχνικές Branding

Το Λάδι Βιώσας στην 79η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Στην μεγαλύτερη διοργάνωση εκθέσεων, συνεδρίων και πολιτιστικών εκδηλώσεων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη την 79η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης θα βρίσκεται το «Λάδι Βιώσας - high premium extra virgin olive oil» και συγκεκριμένα στο περίπτερο 2 booth 28.

Το Λάδι Βιώσας στην  79η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

2
0

Η έκθεση θα λάβει χώρα από τις 6 μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου 2014.

Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, η πιο σημαντική γενική έκθεση στην Ελλάδα, χάρη στην στρατηγική γεωγραφική της θέση, αποτελεί το σημείο συνάντησης για τους οικονομικούς, πολιτικούς και κοινωνικούς παράγοντες όλων των Βαλκανίων και περιλαμβάνει ανάμεσα στους εκθέτες της επιχειρήσεις που προέρχονται πάνω από 24 χώρες.

Όπως γίνεται κάθε χρόνο κατά την διάρκεια της Έκθεσης διοργανώνονται παράλληλες και πολυάριθμες εκδηλώσεις αποτελούμενες από εκθέσεις design, επιδείξεις μόδας, εκθέσεις αυτοκινήτων, μουσικές συναυλίες και οινογαστρονομικές εκδηλώσεις.

Για φέτος η Έκθεση ανακοίνωσε μια σειρά από «ειδικές» εκδηλώσεις όπως: έναν χώρο αφιερωμένο στην τεχνολογία και την επιστήμη σε συνεργασία με το CERN, έναν χώρο αφιερωμένο στην επιχειρηματικότητα με κλαδικά workshop μεταξύ ελληνικών και ξένων επιχειρήσεων, την εγκατάσταση ενός «εργοστασίου» παραγωγής σοκολάτας με σεμινάρια διατροφής και άλλα 15 θεματικά εκθέματα. 

Το Λάδι Βιώσας σε μια διαδρομή επανατοποθέτησης του ελαιολάδου στην Αγορά, εκθέτει τη δική του δημιουργική προσέγγιση θέλοντας να συναρμόσει αισθητική και ποιότητα με τις απαιτήσεις μιας σύγχρονης, καθετοποιημένης και ευέλικτης παραγωγής τροφίμων. Στο περίπτερό μας θα παρουσιαστούν ολοκληρωμένες λύσεις για χώρους εστίασης, delicatessen καταστήματα, private label δημιουργίες κ.ά.

 

Ώρες Λειτουργίας: Σάββατο-Κυριακή 10:00-22:00 | Καθημερινές: 16:00-22:00

 

Είσοδος: Σάββατο-Κυριακή 5€  | Καθημερινές: 3€

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία