BACK TO
TOP
Τεχνικές Branding

Σεμινάριο εξαγωγικών ευκαιριών από την Ελληνοαμερικανική Ένωση

Στις 16-17 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί για τρίτη φορά το πρακτικό σεμινάριο Εξαγωγές Αγροτικών Προϊόντων από την Ελληνοαμερικανική Ένωση. Το σεμινάριο αυτό κρίνεται πιο επίκαιρο από ποτέ μετά το εμπάργκο που επέβαλε η Ρωσία στις εισαγωγές φρούτων και λαχανικών της Δύσης, οπότε και οι εξαγωγείς καλούνται να επιλέξουν άλλες αγορές-στόχους.

Σεμινάριο εξαγωγικών ευκαιριών από την Ελληνοαμερικανική Ένωση

1
0
Το σεμινάριο υπό τον τίτλο: «Εξαγωγές Αγροτικών Προϊόντων. Ευκαιρίες και προοπτικές για Ελληνικά τρόφιμα και ποτά στις ξένες αγορές» βασίζεται σε παραδείγματα και πραγματικές περιπτώσεις και συστηματοποιεί τη γνώση γύρω από τους κανονισμούς και τους μηχανισμούς που οδηγούν τα ποιοτικά Ελληνικά αγροτικά προϊόντα στις ξένες αγορές.

Από τις υποδομές ως τα εργαλεία, καλύπτονται όλες οι πρακτικές πτυχές της εξαγωγικής διαδικασίας, που δημιουργούν τις προϋποθέσεις επιτυχημένων εξαγωγών τροφίμων και ποτών.



Περιληπτική Θεματολογία
  • Κατηγορίες προϊόντων και οι ανάγκες τους
  • Εύρεση πελατών
  • Γενικές γραμμές εξαγωγών
  • Συμβόλαια, διαπραγματεύσεις και ξένες κουλτούρες
  • Διαδικασία εξαγωγής
  • Χτίσιμο σχέσεις με τους ξένους πελάτες
Το σεμινάριο προσφέρεται στην Ελληνική γλώσσα και διαρκεί 10 ώρες

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν καλώντας τα τηλ.  2103680006 και 2103680056, ή να στείλουν μήνυμα στη διεύθυνση: training@hau.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία