BACK TO
TOP
Τεχνικές Branding

Παράγοντας «ανωνυμίας» για τα νωπά η διακίνηση σε κλούβες

Να μπει τέλος στην διακίνηση νωπών αγροτικών προϊόντων σε πλαστικές κλούβες, η οποία διακυβεύει την επωνυμία τους, ζητούν οι παραγωγικοί φορείς του Δήμου Ιεράπετρας.

Κατά των εγγυητικών οι μεταποιητές, την έξυπνη λύση ψάχνει το υπουργείο

3
0

Το θέμα βρέθηκε στο επίκεντρο ευρείας σύσκεψης που συγκάλεσε ο Ενιαίος Αγροτικός Σύλλογος, στην διάρκεια της οποίας αποφασίστηκε να ασκηθεί πίεση στους αρμόδιους φορείς για εφαρμογή του νόμου ώστε να σταματήσει η διακίνηση των αγροτικών προϊόντων σε κλούβες.

«Είναι πάρα πολύ σημαντική η συμβολή των υπηρεσιών μέσω των ελεγκτικών τους μηχανισμών, στην οργάνωση τόσο της παραγωγής όσο και της εμπορίας. Θα αξιοποιηθεί έτσι η εγχώρια παραγωγή προς το συμφέρον τόσο των παραγωγών όσο και των τελικών καταναλωτών των προϊόντων μας, δίνοντας τους προστιθέμενη αξία και αναδεικνύει την υψηλή τεχνογνωσία των παραγωγών της Ιεράπετρας και της ευρύτερης περιοχής. Και βέβαια θα αποτρέψει με τον τρόπο αυτό, την κατά το δοκούν ονομασία προέλευσης του κάθε προϊόντος, καθώς και την αντιμετώπιση αθέμιτων και καταχρηστικών πρακτικών και στην επιβολή κανόνων υγιούς ανταγωνισμού.

Ευελπιστούμε ότι με αυτή την προσπάθεια, θα συνεισφέρουμε όλοι να δοθεί τέλος στην εμπορία του ανώνυμου προϊόντος, δίδοντας την δυνατότητα στον καταναλωτή Ελλάδας και Ευρώπης, να το αναζητήσει και να πληρώσει την τιμή που του αξίζει», τονίζει ο Ενιαίος Αγροτικός Σύλλογος Παραγωγών Εκτός Εποχής Κηπευτικών και Αγροτικών Δραστηριοτήτων Φυτικής Παραγωγής Δήμου Ιεράπετρας σε ανακοίνωση του που κοινοποίησε και προς τον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Π. Κουκουλόπουλο και τον υπουργό Ανάπτυξης Γ. Γιακουμάτο.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία