BACK TO
TOP
Τεχνικές Branding

Πρόστιμα σε πωλητές της λαϊκής αγοράς Σκάλας

Τα πρόστιμα αφορούσαν παραγωγούς λαϊκής για τους οποίους εκκρεμούσε η θεώρηση των αδειών.

Διπλή φορολόγηση φοβούνται οι παραγωγοί πωλητές των λαϊκών αγορών

0
0

Πρόστιμα 5.000 ευρώ στους παραγωγούς – πωλητές στη λαϊκή αγορά Σκάλας βεβαίωσε τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου κλιμάκιο από αστυνομικούς υπαλλήλους σε έλεγχο που διενήργησε.

Ωστόσο, με ανακοίνωσή του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, Μπόλλας Θεόδωρος σημειώνει ότι η αγανάκτηση και η απογοήτευση των αγροτών – πωλητών είναι απολύτως δικαιολογημένη δεδομένου ότι έχουν υποβάλει τις άδειες τους για θεώρηση στο Δήμο.

Επιπλέον, εξηγεί ότι «ο Δήμος έχει κάνει όλες τις ενέργειες προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου για τη συγκρότηση της σχετικής επιτροπής θεώρησης των αδειών, λόγω αρμοδιότητας. Καλούμε επομένως τον Περιφερειάρχη να επιλύσει το ζήτημα της επιτροπής και τη διαγραφή των υψηλών προστίμων».

Τέλος, στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται και το εξής: «Με την ευκαιρία δηλώνουμε ότι πρώτη προτεραιότητα του δήμου είναι η προώθηση των προϊόντων μας και κατά συνέπεια ζητάμε από όλους, πωλητές – πολίτες – θεσμούς να στηρίξουν με συνέπεια  την καλή λειτουργία των λαϊκών αγορών, οι οποίες επειδή πωλούν καλά και φθηνά προϊόντα έχουν γίνει στόχος των ισχυρών της αγοράς σε όλη την Ευρώπη».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία