BACK TO
TOP
Τεχνικές Branding

Αγνά προϊόντα μελισσοκομίας χωρίς μεσάζοντες στη Λάρισα έως την Παρασκευή

Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε εχθές στο κάλεσμα του Μελισσοκομικού Συλλόγου Λάρισας που διοργάνωσε μελισσοκομική έκθεση με σκοπό τη διάθεση προϊόντων μελιού και κυψέλης, στο Παραδοσιακό χωριό της κεντρικής πλατείας της πόλης.

Γιορτή μελιού στη Θάσο

0
0
Με την υποστήριξη του Δήμου που παραχώρησε τα περίπτερα της έκθεσης, οι Λαρισαίοι παραγωγοί μπόρεσαν να έρθουν σε επαφή με το καταναλωτικό κοινό, όχι μόνο για τη διάθεση των προϊόντων τους χωρίς τη διαμεσολάβηση μεσαζόντων, αλλά και για την ενημέρωση των καταναλωτών σχετικά με τις ευεργετικές ιδιότητες του μελιού και τα χαρακτηριστικά που καθορίζουν την ποιότητά του.

Η έκθεση, που ξεκίνησε εχθές Τετάρτη και θα ολοκληρωθεί αύριο το βράδυ, φιλοδοξεί επίσης να πληροφορήσει τους επισκέπτες της έκθεσης για ζητήματα νοθείας που υφίστανται τα μελισσοκομικά προϊόντα, την ίδια στιγμή που το αγνό ελληνικό μέλι έχει μεγάλη ζήτηση τόσο στην Ελλάδα όσο και σε χώρες του εξωτερικού. Η μελισσοκομική έκθεση εγγυάται για την ποιότητα των προϊόντων, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες της να συνομιλήσουν με μελισσοκόμους και να απολαύσουν φρέσκα προϊόντα.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία