BACK TO
TOP
Τεχνικές Branding

Στην τεχνολογία των τροφίμων εστίασε η ημερίδα της ΠΕΤΕΤ

Περισσότερες από τριακόσιες πενήντα (350) ήταν οι εγγραφές όσων συμμετείχαν στην επιστημονική ημερίδα με θέμα «Τεχνολογία – Καινοτομία Τροφίμων» που διοργάνωσε η Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων (ΠΕΤΕΤ), το Σάββατο 14 Μαρτίου, στα πλαίσια της 2ης Food Expo.

Bιομηχανία και περιβάλλον στο επίκεντρο ημερίδας στην Παιανία

1
0
Στόχος των διοργανωτών ήταν η επιστημονική προσέγγιση καινοτόμων θεμάτων, το οποίο κατά γενική ομολογία, επιτεύχθηκε

Σε σχετική ανακοίνωσή τους, οι διοργανωτές ευχαριστούν όλους τους συμμετέχοντες για την εμπιστοσύνη που τους έδειξαν, τη διοργανώτρια εταιρεία Forum και προσωπικώς τον πρόεδρό της κ. Ν. Χουδαλάκη για την φιλοξενία και την προβολή της ημερίδας και  τη Γενική Διευθύντρια του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ) κα. Β. Παπαδημητρίου για τον χαιρετισμό και την παρουσίαση των καινοτόμων δράσεων του συνδέσμου

Παράλληλα απευθύνουν ευχαριστίες στους εξαιρετικούς ομιλητές που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους :
Αργύρη Τσακίρη (Καθηγητή του Τμήματος Οινολογίας ΑΤΕΙ Αθήνας)
Θωμά Ζαφειριάδη (MSc Τεχνολόγο τροφίμων-Κτηνίατρο)
Ελένη Μαλισιόβα (Καθηγήτρια εφαρμογών ΑΤΕΙ Θεσσαλίας)
Δήμητρα Χούχουλα (Καθηγήτρια εφαρμογών ΑΤΕΙ Αθήνας),
Ιωάννη Μποζιάρη (Καθηγητή Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
Δρ. Χρήστο Αποστολόπουλο (Δ/ντή Ολικής Ποιότητας & Ασφάλειας Τροφίμων FrieslandCampina Hellas
Ευάγγελο Πολάτο (Παν.υπότροφος στο Α.Τ.Ε.Ι Ιονίων Νήσων
Γεώργιο Ζακυνθινό (Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων του Α.Τ.Ε.Ι.Πελοποννήσου

H ΠΕΤΕΤ αναφέρει τέλος στην ανακοίνωσή της ότι θα συνεχίσει παρόμοιες δράσεις στην κατάρτιση και επιμόρφωση τόσο των μελών της όσο και όλων των εμπλεκομένων με τα τρόφιμα καθώς και στη δημιουργία ζωντανών διαύλων επικοινωνίας της επιστήμης και τεχνολογίας τροφίμων με τις παραγωγικές δυνάμεις της πατρίδας
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία