BACK TO
TOP
Τεχνικές Branding

Παρουσίαση των αποτελεσμάτων του 1ου Marketing Barometer την Τετάρτη 20 Μαΐου

Τα αποτελέσματα της πρώτης προσπάθειας βαθύτερης κατανόησης του κλάδου και των εξελίξεων στον χώρο του Μάρκετινγκ στην Ελλάδα θα παρουσιάσουν το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάρκετινγκ (ΕΙΜ) της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), με την συνεργασία της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ (ΕΛΑΜ) στις 20 Μαΐου 2015 (ώρα 17.00) στο χώρο του The Hub Events (Αλκμήνης 5 Κ.Πετράλωνα).

Επιδοτούμενη κατάρτιση σε θέματα εξωστρέφειας

0
0
Η έρευνα EIM – Marketing Barometer διεξήχθη με επιτυχία κατά το διάστημα Δεκεμβρίου 2014 – Ιανουαρίου 2015 με τη συμμετοχή περισσοτέρων από 150 ανώτερων στελεχών διοίκησης Μάρκετινγκ, των κορυφαίων ελληνικών και πολυεθνικών εταιριών, του ελληνικού χώρου. Η παρουσίαση των αποτελεσμάτων της στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί θα εγκαινιάσει την δημιουργία ενός νέου και πολλά υποσχόμενου θεσμού που θα προσφέρει ουσιαστικά στo χώρο του Μάρκετινγκ
Σκοπός της έρευνας ήταν
•να σφυγμομετρήσει τις τάσεις του Μάρκετινγκ στην αγορά,
•να βγάλει επί τις ουσίας συμπεράσματα για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα στελέχη του Marketing σήμερα,
•να παρουσιάσει ουσιαστικά αποτελέσματα για το πώς έχει επηρεάσει και μεταβάλει το χώρο αυτό η οικονομική κρίση
•και να καταγράψει τις στρατηγικές που θα υιοθετήσουν τα στελέχη του Μάρκετινγκ για να αντιπαρέλθουν στα νέα δεδομένα της αγοράς.

Η παρουσίαση των ευρημάτων της στις 20 Μαΐου απευθύνεται στους ανθρώπους της αγοράς του Μάρκετινγκ, επαγγελματίες ή μη, οι οποίοι ασχολούνται καθημερινά ή επηρεάζονται άμεσα ή έμμεσα από αυτό.Στην εκδήλωση θα συμμετέχουνι ανώτερα στελέχη Μάρκετινγκ, Διευθυντές Μάρκετινγκ, Εμπορικοί Διευθυντές αλλά και νέα στελέχη του χώρου, εκπρόσωποι της ακαδημαϊκής κοινότητας, οι οποίοι επιθυμούν να ενημερωθούν για τα νέα δεδομένα και τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του Μάρκετινγκ καθώς και να παραστούν σε μία συνάντηση των Marketers όπου θα μπορέσουν να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις γύρω από τις εξελίξεις του χώρου τους
Χορηγός της εκδήλωσης: Interamerican. Yποστηρικτές: Oracle, SAS και Wind. Xορηγός video production: Viewmax. Xορηγός concept & creative: 7Indigo New Media. Xορηγός media: Direction.

Αιτήσεις συμμετοχής για το  1ο Marketing Barometer στο eim@eede.gr ή στο 210 2112000 (εσωτ. *714 κ. Δημήτρης Φωτιάδης)

Eίσοδος ελεύθερη
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία