BACK TO
TOP
Τεχνικές Branding

Στα περσινά η παραγωγή σταφυλιών στην Καλιφόρνια

Για ποσοστά πάνω από το 50% της παραγωγής οινοστάφυλων στην Καλιφόρνια αναμένεται συγκομιδή ίση με αυτή του 2014 για φέτος, σύμφωνα με έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή της κοιλάδας San Joaquin από τον Καλιφορνέζο συνεταιρισμό Allied Grape Growers.

Οι εξαγωγές των νωπών οπωροκηπευτικών

0
0
Οι ειδικοί περιμένουν αύξηση μικρότερη του 10% στις περισσότερες ποικιλίες, με εξαίρεση εκείνες των οποίων η παραγωγή ήταν χαμηλή το 2014. Στις εξαιρέσεις συγκαταλέγονται το μοσχάτο Αλεξανδρείας, το Barbera και το Carignan, με τον συνεταιρισμό της Καλιφόρνια να δηλώνει ότι το σύνολο της παραγωγής κινείται προς το παρόν σε μέσους όρους.

Τα προβλήματα άρδευσης και η χρόνια ξηρασία που ταλαιπωρεί την περιοχή είναι οι βασικοί παράγοντες που οδηγούν την παραγωγή σε τέτοια επίπεδα

Ωστόσο παρά τα προβλήματα και τον μέσο όρο παραγωγής η συγκομιδή θα αποφέρει 4.000.000 τόνους σταφυλιών, σύμφωνα με εκτιμήσεις του συνεταιρισμού. Αρκετές εκτάσεις έχουν εκριζωθεί τα τελευταία χρόνια όμως αναμένεται να μπουν στην παραγωγή για πρώτη φορά φέτος, νέες εκτάσεις. Περίπου 130.000 στρέμματα, που φυτεύτηκαν το 2012, βρίσκονται σε παραγωγική φάση, σύμφωνα με δηλώσεις του συνεταιρισμού.       
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία