BACK TO
TOP
Τεχνικές Branding

Απ’ την Πετρόπουλος η εκπροσώπηση των AFRO PACKAGING & AFRO FOOD TECH 2016

Την αποκλειστική εκπροσώπηση στην Ελλάδα των εκθέσεων Afro Packaging και Afro Food Tech που διοργανώνονται κάθε χρόνο στο Κάιρο έχει αναλάβει τον τελευταίο χρόνο η εταιρεία Πέτρος Πετρόπουλος & Σία ΕΕ.

Εξαγωγική ευκαιρία οι διεθνείς εκθέσεις AFRO PACKAGING & FOOD ΚΑΙ AFROFOOD

0
0

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «ήδη εδώ και 28 χρόνια η εταιρεία έχει αναλάβει την οργάνωση πετυχημένων εκθέσεων στην Ελλάδα, όπως η Syskevasia, η Plastica, η Chem κ. ά. και τον τελευταίο χρόνο έχει αναλάβει την αποκλειστική εκπροσώπηση στην Ελλάδα των εκθέσεων Afro Packaging και Afro Food Tech που διοργανώνονται κάθε χρόνο στο Κάιρο, στην Αίγυπτο.

Οι τελευταίες εκθέσεις είχαν πραγματοποιηθεί και είχαν στεφθεί με επιτυχία τον Μάιο του 2015 και είχαν προσελκύσει πάνω από 20.000 εμπορικούς επισκέπτες και 300 εκθέτες από όλο τον κόσμο. Αυτή την φορά οι εκθέσεις Afro Packaging 5η Έκθεση για Συσκευασία και Επεξεργασία και Afro Food Tech για Εξοπλισμό Τροφίμων και Αναψυκτικών, για Εξοπλισμό Επεξεργασίας Ζαχαροπλαστικής και Αρτοποιίας και για την Βιομηχανία Συστατικών Τροφίμων και Ποτών θα λάβουν χώρα 26-29 Μαΐου 2016 στο Cairo International Center (CICC) στο Κάιρο, στην Αίγυπτο,  σε μια συνολική επιφάνεια 20.000 τμ η οποία περιλαμβάνει τις αίθουσες (1,2,3,4).

Αυτή την φορά η Οργανώτρια Εταιρεία ACE η οποία οργανώνει τις Afro Packaging και Afro Food Tech ήλθε σε συμφωνία συνεργασίας με την εταιρεία INFORMA EXHIBITIONS UK με την οποία συμφώνησαν να συνεργαστούν ως ένας οργανωτής με την ονομασία ‘ACE INFORMA UK’.

Οι εκθέσεις αυτές απευθύνονται σε εταιρείες που διαθέτουν και θέλουν να εκθέσουν  α) μηχανολογικό εξοπλισμό και τεχνολογία συσκευασίας β) υλικά συσκευασίας γ) μηχανήματα συσκευασίας φαρμάκων  δ) μηχανολογικό εξοπλισμό επεξεργασίας τροφίμων, αναψυκτικών, χυμών & μαγειρικής  ε) μηχανήματα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής ζ) εξοπλισμό αποθήκευσης , logistics & μεταφοράς και η) συστατικά τροφίμων και αναψυκτικών, όπως πρώτες ύλες, πρόσθετα.

Η Αίγυπτος είναι μία χώρα με πληθυσμό άνω των 80.000.000 κατοίκων, και είναι μία χώρα όπου δίνει την ευκαιρία στις Ελληνικές εταιρείες που θα συμμετάσχουν να εξάγουν τα προϊόντα τους όχι μόνο στην Αίγυπτο αλλά και στις χώρες και αγορές της Βόρειας Αφρικής, της Μέσης Ανατολής αλλά και στην υπόλοιπη Αφρική. Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τις Ελληνικές επιχειρήσεις να γνωριστούνε με νέες αγορές και με νέα κοινά».

Για πληρέστερη ενημέρωση, για κόστος και τρόπο συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την Πέτρος Πετρόπουλος & Σία ΕΕ στο 210/8056205 ή στο info3ek@otenet.gr

 

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία