Εκτάσεις αμπελώνων, παραγόμενοι οίνοι ανά κατηγορία και τύπο, κατανάλωση και εξαγωγές
«New Wines of Greece: το μέλλον του ελληνικού κρασιού» λοιπόν, με νούμερα & στατιστικές, κλασικές & αναδυόμενες περιοχές, εξέλιξη των γεύσεων
Και στη συνέχεια, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση «θα περάσουμε στην πράξη, δοκιμάζοντας κρασιά από διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας, αντιπροσωπευτικά των «νέων οινικών» τάσεων με οδηγό την χημικό-οινολόγο και δημοσιογράφο-συγγραφέα οίνου Μαρία Νέτσικα. Μαζί μας θα έχουμε τον οινολόγο και οινοποιό Άγγελο Ιατρίδη από το Κτήμα Άλφα και τον οινοποιό Αρίστο Σπανό από την οινοποιία Τετράμυθος»
Οι συναντήσεις του Wine Club THESSALONIKI ’96 για τη σεζόν 2015 – 2016 θα πραγματοποιηθούν σε αίθουσες του The Met Hotel (26ης Οκτωβρίου 48, τηλ. 2310 017000).
Σημειώνεται τέλος ότι τα νερά που συνοδεύουν τις γευστικές δοκιμές του Wine Club THESSALONIKI'96 είναι το San Pellegrino και το Aqua Panna, ενώ όσοι ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη του Wine Club THESSALONIKI ’96, θα πρέπει να επικοινωνήσουν στο 2310 888311 ή στο info@wineplus.gr.
«New Wines of Greece: το μέλλον του ελληνικού κρασιού» λοιπόν, με νούμερα & στατιστικές, κλασικές & αναδυόμενες περιοχές, εξέλιξη των γεύσεων
Και στη συνέχεια, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση «θα περάσουμε στην πράξη, δοκιμάζοντας κρασιά από διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας, αντιπροσωπευτικά των «νέων οινικών» τάσεων με οδηγό την χημικό-οινολόγο και δημοσιογράφο-συγγραφέα οίνου Μαρία Νέτσικα. Μαζί μας θα έχουμε τον οινολόγο και οινοποιό Άγγελο Ιατρίδη από το Κτήμα Άλφα και τον οινοποιό Αρίστο Σπανό από την οινοποιία Τετράμυθος»
Οι συναντήσεις του Wine Club THESSALONIKI ’96 για τη σεζόν 2015 – 2016 θα πραγματοποιηθούν σε αίθουσες του The Met Hotel (26ης Οκτωβρίου 48, τηλ. 2310 017000).
Σημειώνεται τέλος ότι τα νερά που συνοδεύουν τις γευστικές δοκιμές του Wine Club THESSALONIKI'96 είναι το San Pellegrino και το Aqua Panna, ενώ όσοι ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη του Wine Club THESSALONIKI ’96, θα πρέπει να επικοινωνήσουν στο 2310 888311 ή στο info@wineplus.gr.