BACK TO
TOP
Τεχνικές Branding

«Το μέλλον του ελληνικού κρασιού» από το Wine Club

Οι πρόσφατες εξελίξεις και οι προοπτικές του ελληνικού αμπελώνα και των κρασιών του, θα διερευνηθούν στην επόμενη συνάντηση του Wine Club Thessaloniki ’96, την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015, στο The Met Hotel, στη Θεσσαλονίκη.

Σηκώνει… ποτήρι το ελληνικό κρασί

1
0
Εκτάσεις αμπελώνων, παραγόμενοι οίνοι ανά κατηγορία και τύπο, κατανάλωση και εξαγωγές
«New Wines of Greece: το μέλλον του ελληνικού κρασιού» λοιπόν, με νούμερα & στατιστικές, κλασικές & αναδυόμενες περιοχές, εξέλιξη των γεύσεων

Και στη συνέχεια, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση «θα περάσουμε στην πράξη, δοκιμάζοντας κρασιά από διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας, αντιπροσωπευτικά των «νέων οινικών» τάσεων με οδηγό την χημικό-οινολόγο και δημοσιογράφο-συγγραφέα οίνου Μαρία Νέτσικα. Μαζί μας θα έχουμε τον οινολόγο και οινοποιό Άγγελο Ιατρίδη από το Κτήμα Άλφα και τον οινοποιό Αρίστο Σπανό από την οινοποιία Τετράμυθος»

Οι συναντήσεις του Wine Club THESSALONIKI ’96 για τη σεζόν 2015 – 2016 θα πραγματοποιηθούν σε αίθουσες του The Met Hotel (26ης Οκτωβρίου 48, τηλ. 2310 017000).

Σημειώνεται τέλος ότι τα νερά που συνοδεύουν τις γευστικές δοκιμές του Wine Club THESSALONIKI'96 είναι το San Pellegrino και το Aqua Panna, ενώ όσοι ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη του Wine Club THESSALONIKI ’96, θα πρέπει να επικοινωνήσουν στο 2310 888311 ή στο info@wineplus.gr.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία