BACK TO
TOP
Τεχνικές Branding

Προετοιμάζεται η Ελληνική συμμετοχή στη Διεθνή Πράσινη Εβδομάδα Βερολίνου

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται, μέχρι τις 30 Ιουλίου 2016, ημερομηνία λήξης των αιτήσεων, οι προετοιμασίες για τη διοργάνωση της ελληνικής συμμετοχής στην 82η Διεθνή Έκθεση Πράσινη Εβδομάδα, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο, από 20 έως 29 Ιανουαρίου 2017.

Προετοιμάζεται η Ελληνική συμμετοχή στη Διεθνή Πράσινη Εβδομάδα Βερολίνου

2
0
Οι Έλληνες παραγωγοί και εταιρείες τροφίμων και ποτών που θα συμμετάσχουν στην Έκθεση, θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν και να προωθήσουν τα ποιοτικά και θρεπτικά προϊόντα της Ελληνικής Μεσογειακής Διατροφής στο γερμανικό και διεθνές κοινό.

Η έκθεση περιλαμβάνει τρόφιμα, ποτά, αγροτικά προϊόντα και προϊόντα κηπουρικής, ενώ επιτρέπονται οι απ' ευθείας πωλήσεις στον τελικό καταναλωτή.

Στην ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ το 2016 έλαβαν μέρος 1.550 εκθέτες από 65 διαφορετικές χώρες και επισκέφθηκαν την έκθεση πάνω από 380.000 επισκέπτες, εκ των οποίων 85.000 επαγγελματίες

Την ελληνική συμμετοχή στην έκθεση διοργανώνει η K.L.Ni Promotion σε συνεργασία με το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο. Περισσότερες πληροφορίες στο: www.german-chamber.gr
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία