BACK TO
TOP
Τεχνικές Branding

Εντυπωσιακή η πρώτη συμμετοχή της ΦΙΛΑΙΟΣ στη FOODEXPO 2017

Ιδιαίτερα επιτυχής χαρακτηρίζεται η πρώτη συμμετοχή της Λέσχης Φίλων Ελαιολάδου ΦΙΛΑΙΟΣ στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων FOODEXPO 2017, με τη διοργάνωση σεμιναρίων εισαγωγής στη γευσιγνωσία ελαιολάδου καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, με βραβεύσεις των διακεκριμένων ελαιολάδων του διαγωνισμού ΚΟΤΙΝΟΣ και μια ενδιαφέρουσα ενημερωτική ημερίδα για την ποιότητα του ελαιολάδου.

Εντυπωσιακή η πρώτη συμμετοχή της ΦΙΛΑΙΟΣ στη FOODEXPO 2017

0
0

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, με θέμα «Ελαιόλαδο: Επενδύοντας στην Ποιότητα”,  παρουσιάστηκαν οι εξελίξεις στον τομέα του ελαιολάδου στη διεθνή αγορά, από τον Πρόεδρο της Λέσχης Ευάγγελο Διβάρη, οι  μύθοι και η πραγματικότητα που συνοδεύει τα βραβεία από το Μέλος του Δ.Σ. της Λέσχης και διακεκριμένο γευσιγνώστη Βασίλη Καμβύση, οι παράγοντες οι οποίοι επηρεάζουν την ποιότητα του ελαιολάδου και οδηγούν στην κατάκτηση ενός βραβείου αλλά και το ισχυρό πλεονέκτημα που αποκτούν τα βραβευμένα ελαιόλαδα, από το Μέλος του Δ.Σ. της Λέσχης Γιώργο Οικονόμου, καθώς και τα αποτελέσματα του Διαγωνισμού από το Μέλος του Δ.Σ. της Λέσχης και πιστοποιημένη γευσιγνώστρια Έφη Χριστοπούλου.

Οι εταιρίες, τα ελαιόλαδα των οποίων διακρίθηκαν στον Διαγωνισμό είναι οι εξής:

 Α) Ισχυρή Ένταση Φρουτώδους

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΟΝΟΜΑ

ΒΡΑΒΕΙΟ

ΤΖΩΡΤΖΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΟΛΒΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ

ΧΡΥΣΟ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

STALOS

ΧΡΥΣΟ

ΕΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΔΩΡΙΚΟ

ΑΣΗΜΕΝΙΟ

ΣΠΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ & ΣΙΑ ΟΕ

OLIORAMA EXCLUSIVE                 ΠΓΕ ΟΛΥΜΠΙΑ

ΑΣΗΜΕΝΙΟ

ΑΦΟΙ ΓΕΡΑΚΙΑΝΑΚΗ ΙΚΕ

ELLINDOR

ΧΑΛΚΙΝΟ

ΥΙΟΙ ΝΙΚ. ΠΡΙΦΤΗ ΟΕ

VERUS HPM MARONIA

ΧΑΛΚΙΝΟ

ΥΙΟΙ ΝΙΚ. ΠΡΙΦΤΗ ΟΕ

VERUS HPM KLONARA

ΧΑΛΚΙΝΟ

Β) Μεσαία Ένταση Φρουτώδους

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΟΝΟΜΑ

ΒΡΑΒΕΙΟ

EVGE HELLENIC FOOD COMPANY

EVGE

ΧΡΥΣΟ

 ΜΑΡΟΥΛΑΚΟΣ Δ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ

MALVA

ΑΣΗΜΕΝΙΟ

ΚΑΣΕΛΛ ΑΕ

ΦΙΛΑΙΟΣ

ΠΓΕ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΧΑΛΚΙΝΟ

TERRA CRETA ABEE

TERRA CRETA

ΧΑΛΚΙΝΟ

ΒΙΟΚΑΛΛIΕΡΓΗΤΕΣ ΣΗΤΕΙΑΣ ΑΕ

TOPLOU SITIA                     PDO BIO

ΕΠΑΙΝΟΣ

ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΑ ΑΕ

PHILOSOPHY OF ELEA ORGANIC EVOO

ΕΠΑΙΝΟΣ

Π.Β. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ & ΥΙΟΙ ΟΕ

7 ASTERON

ΕΠΑΙΝΟΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΟΛΙΩΤΗΣ

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΟΛΙΩΤΗ

ΕΠΑΙΝΟΣ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΛΙΓΛΗΣ

EOS (ΗΩ)

ΕΠΑΙΝΟΣ

 

Τα σεμινάρια “Εισαγωγή στη γευσιγνωσία”, με εισηγητή τον κο Βασίλη Καμβύση, παρακολούθησαν τυποποιητές και έμποροι ελαιολάδου, δημοσιογράφοι, foodblogers και ελαιοπαραγωγοί. Το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων ήταν μεγάλο με αποτέλεσμα τα ωριαία σεμινάρια να διαρκούν 2 ώρες.

 

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία