Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνικές branding

Ισότιμη μεταχείριση της Ελλάδας στο θέμα φέτα ζητά ο Κασαπίδης

Ισότιμη μεταχείριση της Ελλάδας στο θέμα φέτα ζητά ο Κασαπίδης

0
0

Ο βουλευτής υπογράμμισε πως πρόκειται για μια εγκληματική ενέργεια από την οποία η Ελλάδα αδικείται κατάφωρα, καθώς η φέτα δεν είναι μόνο ελληνική και μοναδική ως προϊόν αλλά είναι μια συγκεκριμένη διαδικασία εκτροφής, παραγωγής, γεύσης και ιστορίας. Και σε αυτό το επίπεδο ο κ. Κασαπίδης τόνισε με έμφαση ότι θα πρέπει να αποτραπεί η συμφωνία, καθώς η Ευρώπη έρχεται με συνεργάτες και από ελληνικές κυβερνήσεις διαχρονικά να αδικήσει τη χώρα και να μην αποδεχτεί το ευρωπαϊκό κεκτημένο και ζήτησε την ισότιμη μεταχείριση στην Ευρώπη διαφορετικά μιλούμε για μια ΕΕ των ευνοουμένων και αδικημένων.

Όσον αφορά την ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα και στη Δυτική Μακεδονίας ο κ. Κασαπίδης επεσήμανε ότι γίνονται μόνο αποσπασματικές προσπάθειες χωρίς κανέναν σχεδιασμό, ενώ για την καλλιέργεια αρωματικών φυτών σε εδάφη που θα παραχωρήσει η ΔΕΗ έκανε λόγο για άστοχες και αβάσιμες ενέργειες.

Σε σχέση με τη συγκρότηση Ομάδων Παραγωγών ο βουλευτής Κοζάνης σημείωσε πως η ελληνική κυβέρνηση εδώ και δυο χρόνια δεν έχει προκηρύξει το μέτρο μέσα από το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης για τη χρηματοδότηση συνεργατικών σχημάτων.

Έδωσε επίσης τα συγχαρητήρια τους στις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους που κατάφεραν να αποκαλύψουν μεγάλο κύκλωμα νόθευσης του ελαιολάδου επιχειρηματίες, που ο ίδιος χαρακτήρισε αδίστακτους κακοποιούς που δρουν επικίνδυνα εις βάρος της υγείας των καταναλωτών αλλά και δυσφημούν την χώρα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire