Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Αναγγελίες Εκδηλώσεων

Φεστιβάλ Καινοτομίας στις 12-14 Νοεμβρίου στο Ζάππειο

Το Athens Innovation Festival (AIF), το φεστιβάλ για την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά, μεταξύ 12 και 14 Νοεμβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο, υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου.

Athens_innovation_Festival

204
0

Το 2ο AIF εμπνέεται από τον Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας, τον συμβολισμό της ανάδειξης του στόχου και της επιμονής και συμπράττει καθοριστικά στην ανάδειξη του καινοτόμου επιχειρείν. Με διοργανωτές το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) και τη Θερμοκοιτίδα Νεοφυών Επιχειρήσεων Ελλάδας (ΘΕΑ- ΕΒΕΑ) το φεστιβάλ διεξάγεται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Αττικής, το Ζάππειο Μέγαρο, έχοντας ως στρατηγικούς συνεργάτες τους Industry Disruptors - Game Changers και τον ΣΕΓΑΣ.

 

Το  Athens Innovation Festival υπόσχεται τρεις ημέρες αφιερωμένες στην καινοτομία, τις τεχνολογικές εξελίξεις και το επιχειρείν σε όλες τις εκφάνσεις του, με πολλές ευκαιρίες για ενημέρωση, εκπαίδευση, δικτύωση και δυναμικές συνέργειες. Κατά τη διάρκεια του τριήμερου φεστιβάλ, εκπρόσωποι από νεοφυείς και καταξιωμένες επιχειρήσεις, επενδυτές, ερευνητές, ακαδημαϊκοί και φορείς από την πολιτεία, θα συμμετέχουν σε διαδραστικές συζητήσεις, workshops, παράλληλες παρουσιάσεις και συνεντεύξεις. Ακόμα, εκθέτες από τους πλέον ανερχόμενους κλάδους, από την αγροδιατροφή και τον τομέα της υγείας, μέχρι το fintech και το e-commerce, έρχονται να αναδείξουν τα next-big-things φέρνοντας μαζί τους όλη την εμπειρία και την τεχνογνωσία ενώ, κορυφαίες επιχειρήσεις που παράγουν αξία, δημιουργούν θέσεις εργασίας και έχουν σημαντικό αποτύπωμα εντός και εκτός Ελλάδας, συναντούν τις πολλά υποσχόμενες startups που ανθίζουν εντός του οικοσυστήματος.

 

Περισσότερες πληροφορίες:


Παναγιώτης Τσερικώνης, Industry Disruptors – Game Changers

Τηλ: 210 72 36 217

email: ptserikonis@industrydisruptors.org


https://www.athensinnovation.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προιόντα Τεχνολογία