BACK TO
TOP
Αναγγελίες Εκδηλώσεων

Τα ΒορΟινά των Χριστουγέννων

Τα ΒορΟινά των Χριστουγέννων θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018, από τις 18:00 μέχρι τις 22:00μμ, στο ξενοδοχείο Electra Palace Thessaloniki.

aVorOina_Xmas18new

3
0

Η πλέον δημοφιλής οινική εκδήλωση στην Ελλάδα Τα ΒορΟινά στολίζεται με τα χρώματα των Χριστουγέννων και προσκαλεί σε μια γευσιγνωσία αποκλειστικά με εκλεκτά, σπάνια και ιδιαίτερα κρασιά, αλλά και αμπελοοινικά αποστάγματα, από τα οινοποιεία-μέλη της ένωσης «Οίνοι Βορείου Ελλάδος».

Στην εκδήλωση «Τα ΒορΟινά των Χριστουγέννων» που διοργανώνονται φέτος για 3η συνεχή χρονιά, το κάθε τραπέζι οινοπαραγωγού μεταμορφώνεται σε ένα μικρό σεμινάριο οινογνωσίας και γευσιγνωσίας με ετικέτες που δεν κυκλοφορούν στην αγορά ή που πρωτοεμφανίζονται, πειραματικές ή παλαιωμένες, σε διαφορετικά μεγάλα μεγέθη φιαλών. Σε αρκετά τραπέζια θα υπάρχουν μικρές κάθετες γευστικές δοκιμές από διαφορετικές σοδειές.

Η εκδήλωση αποτελεί μέρος του «8ου Thessaloniki Food Festival» υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Είσοδος 10€ > Σημειώνεται ότι όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια θα προσφερθούν στον Μορφωτικό και Πολιτιστικό Σύλλογο «Το Άνθος», με έδρα τη Δουραχάνη Ιωαννίνων μετά από πρόταση των οινοποιείων από την Ήπειρο.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2310 281617 και 2310 281632 ή στο email: info@wineroads.gr και στην ιστοσελίδα www.voroina.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία