Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Ελαίας Καρπός

Κότινος για την E-LA-WON

Ασημένιο βραβείο από τον διαγωνισμό Κότινος 2019 για το Premium 500ml EVOO κορωνέικης ποικιλίας απονεμήθηκε στην εταιρεία E-LA-WON, στα πλαίσια της συμμετοχής της για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στη θεωρούμενη ως μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, Food Expo.

aelawonsilverwinnerkotinosNEW

77
0

Η παρουσία της E-LA-WON στην έκθεση αποτιμάται ως επιτυχημένη αφού:

α) κατέγραψε σημαντικές συμφωνίες και ενίσχυσε τη σχέση της με τους ήδη υπάρχοντες πελάτες, παρουσιάζοντας τα ανανεωμένα προϊόντα της και τους νέους κωδικούς και

β) παίρνοντας μέρος στον Διαγωνισμό «Κότινος 2019» της ΦΙΛΑΙΟΣ που αναδεικνύει εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα από το διαπιστευμένο από το ΕΣΥΔ και αναγνωρισμένο από το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιοκομίας (ΔΣΕ) εργαστήριο οργανοληπτικής αξιολόγησης, το Premium 500ml EVOO E-LA-WON κορωνέικης ποικιλίας απέσπασε ασημένιο βραβείο και πολύ θετικά σχόλια από τους κριτές.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος Ιωάννης Καμπούρης και ιδρυτής της εταιρείας ανέφερε σχετικά: «Οι εμπορικές εκθέσεις έχουν ως βασικό σκοπό την αύξηση των πωλήσεων και την εξασφάλιση τακτικών, πιστών πελατών μεσοπρόθεσμα. Δεν είναι απλώς δράσεις δημοσίων σχέσεων ή διαφήμισης, αρκεί να τις διαχειριστούμε με επαγγελματισμό. Ενδιαφέρον υπήρξε για τα ελληνικά pesto της E-LA-WON από τον τομέα των οινοπαραγωγών ως συνοδευτικά ποτών. Ξενοδόχοι ασχολήθηκαν με τα new luxury σαπούνια και μέλια για το welcome των καταλυμάτων τους. Τέλος, η εταιρεία μας προκάλεσε την προσοχή των Delicatessens για τη φρεσκάδα και τα αρώματα των ελαιολάδων της».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία