BACK TO
TOP
Ελαίας Καρπός

Η αρμονία των γεύσεων στο πιάτο μέσω του κατάλληλου ελαιολάδου

Ακούγεται όλο και πιο συχνά τελευταία ο όρος foodpairing, ο ευφάνταστος συνδυασµός υλικών που δηµιουργούν µια αρµονία γεύσεων σε ένα πιάτο, µε το ελληνικό ελαιόλαδο µε τις τόσες εκφάνσεις του να αποκτά πλεονεκτική θέση στη νέα γαστρονοµική κουλτούρα.

44-45_2

69
0
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία