BACK TO
TOP
Business

Η ανάπτυξη των επιχειρήσεων της Δυτικής Ελλάδας σε ημερίδα στην Αχαΐα

Ημερίδα με θέμα «Ανάπτυξη και κινητικότητα των επιχειρήσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας μέσα στην κρίση και οι χρηματοδοτικές ανάγκες», θα πραγματοποιηθεί στην Αχαΐα την Τετάρτη 1 Ιουλίου.

Η ανάπτυξη των επιχειρήσεων της Δυτικής Ελλάδας σε ημερίδα στην Αχαΐα

0
0
«Καθώς η κρίση συνεπάγεται σημαντικές απειλές για τις επιχειρήσεις, τις τράπεζες και τους οικονομικούς και κοινωνικούς φορείς αναρωτιόμαστε εάν στην Δυτική Ελλάδα οι συγκεκριμένες απειλές μετατράπηκαν σε ευκαιρίες και θετικές αναπτυξιακές προοπτικές. Και εάν ναι, πως αυτό συνέβη,  υπό ποιες συνθήκες και ποιους περιορισμούς
Ποιο είναι το περιβάλλον της κρίσης, μέσα στο οποίο κινήθηκαν οι επιχειρήσεις της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας τα τελευταία χρόνια; Υπήρξαν τελικά «νικητές» και όχι μόνο «ηττημένοι»
Σε αυτό το δυναμικό περιβάλλον της οικονομικής κρίσης έρχεται να προστεθεί το ερώτημα σχετικά με τον ρόλο του χρηματοπιστωτικού συστήματος και των τραπεζών στο Τοπικό και Περιφερειακό δίκτυο», αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση

Στο πλαίσιο της προσπάθειας απάντησης των παραπάνω ερωτημάτων, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, μέσω του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης «Europe Direct Patras» και σε συνεργασία με το ΜΒΑ του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων  του Πανεπιστημίου Πατρών, προσκαλεί όλους στην ημερίδα που πρόκειται να πραγματοποιήσει την παραπάνω αναφερόμενη ημερομηνία από τις 6 μ.μ. έως τις 9 μ.μ. στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αχαΐας (Μιχαλακοπούλου 58) .   
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία