BACK TO
TOP
Δικαιώματα

Δηλώσεις συγκομιδής απαιτεί η απόσταξη τσικουδιάς

Να καταθέσουν δηλώσεις συγκομιδής οινοστάφυλων, ενόψει της απόσταξης τσικουδιάς, καλεί τους αμπελουργούς η Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Χανίων.

Αίτημα για τσικουδιά ΠΟΠ ετοιμάζει η Περιφέρεια Κρήτης

3
0
Για την απόσταξη των στέμφυλων εκδίδεται βεβαίωση από τη ΔΑΟΚ, που αναφέρει την ιδιότητα του παραγωγού, τα στρέμματα των αμπελιών και τα σταφύλια τα οποία παρήγαγε την περίοδο που πέρασε.  

Απαραίτητα δικαιολογητικά για την έκδοση της βεβαίωσης
  • Υποβολή αίτησης, από τον ίδιο τον παραγωγό με την επίδειξη της ταυτότητας και τον Α.Φ.Μ., ή με επίσημη εξουσιοδότηση εάν πρόκειται για διαφορετικό άτομο στην οποία να αναγράφονται ο Α.Δ.Τ.  και  ο Α.Φ.Μ. του ιδιοκτήτη.
  • δήλωση συγκομιδής.

Οι δηλώσεις συγκομιδής υποβάλλονται από τους υπόχρεους αμπελουργούς, μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ψηφιακής υπηρεσίας «Δήλωση Συγκομιδής Αμπελουργικών Προϊόντων» της επίσημης ιστοσελίδας του Υ.Π.Α.Π.ΕΝ. www.minagric.gr. Η ημερομηνία υποβολής των Δηλώσεων Συγκομιδής αρχίζει την 1η Σεπτεμβρίου  2015 και λήγει στις 30 Νοεμβρίου 2015, όπου και η ψηφιακή υπηρεσία θα κλείσει για τις νέες δηλώσεις.
Η Βεβαίωση χορηγείται άμεσα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα της ΔΑΟΚ  2821346552 και 2821346553.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία