BACK TO
TOP
Επιδοτήσεις

Εκκρεμούν ακόμα 200 εκατ. για συνδεδεμένη βάμβακος του 2014

Ερώτηση για το αν κινδυνεύει η πληρωμή της συνδεδεμένης βάμβακος στους δικαιούχους παραγωγούς περί τις 20 Μαρτίου, όπως αναμένεται, από τη μεταφορά των διαθεσίμων του ΟΠΕΚΕΠΕ, καταθέτει ο βουλευτής της ΝΔ Σάββας Αναστασιάδης.

Εκκρεμούν ακόμα 200 εκατ. για συνδεδεμένη βάμβακος του 2014

2
1
Στο κείμενό του προς τον υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτη Λαφαζάνη για την καταβολή της συνδεδεμένης ενίσχυσης στους βαμβακοκαλλιεργητές στις 20  Μαρτίου  αναφέρει τα εξής:  
«Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της διοίκησης του ΟΠΕΚΕΠΕ η καταβολή της συνδεδεμένης ενίσχυσης για την καλλιέργεια του βαμβακιού του έτους 2014 θα γινόταν γύρω στις 20 Μαρτίου 2015. Το ύψος της δαπάνης ανέρχεται περίπου στα 200 εκατ. ευρώ και οι δικαιούχοι ανέρχονται σε περίπου 70.000 βαμβακοκαλλιεργητές σε όλη τη χώρα. Η πρόσφατη όμως μεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων από τον ΟΠΕΚΕΠΕ στην Τράπεζα της Ελλάδος έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στους καλλιεργητές της χώρας»
Μάλιστα ο κ. Αναστασιάδης, ρωτά τον αρμόδιο υπουργό αν «μετά τη μεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων του ΟΠΕΚΕΠΕ στην Τράπεζα της Ελλάδος θα πληρωθεί κανονικά και στην προκαθορισμένη ημερομηνία, 20 Μαρτίου 2015, η συνδεδεμένη  ενίσχυση στους βαμβακοκαλλιεργητές της χώρας και αν όχι πότε προβλέπεται να γίνει η συγκεκριμένη πληρωμή»
Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

14-03-2015 20:14ελενη

ποτε θα παρουμε τα λεφτα της συνδεμενης τεληκα του αιγιου Π...............????????????????????

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία