BACK TO
TOP
Αθλητισμός

Πρώτος «τελικός» για την Ελλάδα απέναντι στη Ρουμανία

Καλή επιτυχία στην Εθνική μας που θα επιδιώξει απόψε Παρασκευή στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ 2014. Η «γαλανόλευκη» υποδέχεται τη Ρουμανία στο πρώτο παιχνίδι μπαράζ των προκριματικών της διοργάνωσης (21:45, Mega).

Πρώτος «τελικός» για την Ελλάδα απέναντι στη Ρουμανία

2
0

Ο αντίπαλος της «γαλανόλευκης» μπορεί να μην έχει σχέση με την ομάδα του παρελθόντος, ωστόσο, διαθέτει ποιότητα, θέληση και πάθος για να δώσει ξανά το «παρών» στην κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση του πλανήτη.

 

Πηγή: Ναυτεμπορική


Ένα βήμα πιο κοντά στην πρόκριση για το Μουντιάλ (upd)

Η Ελλάδα επικράτησε 3-1 της Ρουμανίας στο «Γ. Καραϊσκάκης» και πλέον έχει σαφές προβάδισμα για να προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας. Οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος ευχαρίστησαν τους Έλληνες φιλάθλους για την στήριξή τους και πλέον ετοιμάζονται για το δεύτερο παιχνίδι στο Βουκουρέστι.

«Ευχαριστούμε και πάλι όλους όσοι δημιούργησαν την καταπληκτική ατμόσφαιρα στο γήπεδο», έγραψαν οι Έλληνες διεθνείς στο twitter, ενώ κρατούν χαμηλούς τόνους γνωρίζοντας ότι έχουν μπροστά τους ένα δύσκολο παιχνίδι.

Μοναδικό πρόβλημα για τον Πορτογάλο ομοσπονδιακό τεχνικό είναι η απουσία του Κώστα Κατσουράνη, που συμπλήρωσε κάρτες και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον επαναληπτικό.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία