BACK TO
TOP
Αθλητισμός

Ξεκινούν οι ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος

Από τον αγώνα της Τετάρτης ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Πλατανιά και της Πέμπτης ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Πλατανιά θα βγουν οι ομάδες των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ξεκινούν οι ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος

0
0

Από τις αναμετρήσεις η μία μόνο παρουσιάζει ενδιαφέρον, αυτή ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον Πλατανιά μετά το 0-0 του αγώνα στα Περιβόλια, καθώς στο παιχνίδι, Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός η υπόθεση πρόκριση έχει ξεκαθαρίσει ουσιαστικά μετά το 4-0 των «πρασίνων» στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Αμφίρροπη αναμένεται και η σημερινή αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον Πλατανιά στο ΟΑΚΑ (19:30). Το 0-0 στα Περιβόλια σίγουρα δίνει το προβάδισμα στην Ένωση, ωστόσο, η ομάδα του Γιώργου Παράσχου βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και βρίσκεται στην Αθήνα με στόχο να «χτυπήσει» στα ίσια το ματς και να διεκδικήσει την πρόκριση στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Το 4-0 του Παναθηναϊκού επί του Αστέρα Τρίπολης στο «Απόστολος Νικολαΐδης» δεν αφήνει περιθώρια για αμφιβολίες όσον αφορά την ομάδα που θα περάσει στην επόμενη φάση. Οι «πράσινοι» θα παίξουν σήμερα (17:15) χωρίς άγχος απέναντι στους «Αρκάδες», που κινδυνεύουν με υποβιβασμό και σαφώς το μυαλό όλων στην πελοποννησιακή ομάδα βρίσκεται στα παιχνίδια που ακολουθούν στη Super League και λιγότερο στη ρεβάνς με το «τριφύλλι».

 (Πηγή: naftemporiki.gr)

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία