BACK TO
TOP
Αθλητισμός

Τίτλοι τέλους για τον Κακά

Το πλήρωμα του χρόνου για τον σπουδαίο Κακά έφτασε στα 35 χρόνια του, καθώς ο Βραζιλιάνος άσος αποφάσισε να βάλει τέλος σε μια μεγάλη καριέρα, στην οποία το μεγαλύτερο «παράσημο» αποτελεί η ανάδειξή του ως κορυφαίος παίκτης του κόσμου, το 2007, ενώ πέντε χρόνια νωρίτερα είχε στεφθεί παγκόσμιος πρωταθλητής με την Εθνική Βραζιλίας.

Τίτλοι τέλους για τον Κακά

2
0

Μάλιστα, ο Κακά ήταν ο τελευταίος που είχε την τιμή να αναδειχθεί καλύτερος ποδοσφαιριστής στον πλανήτη, πριν ξεκινήσει η απόλυτη κυριαρχία των Λιονέλ Μέσι - Κριστιάνο Ρονάλντο, που μετρούν από πέντε κατακτήσεις έκαστος. Η καριέρα του Κακά ξεκίνησε στη Σάο Πάολο, ενώ μετά από 11 χρόνια στην Ευρώπη (Μίλαν-Ρεάλ Μαδρίτης-Μίλαν) πέρασε τον Ατλαντικό για να συνεχίσει την καριέρα του στις ΗΠΑ και στο Ορλάντο, όπου και την ολοκλήρωσε.

«Δεν θα είμαι επαγγελματίας παίκτης, ακόμη και αν θα παραμείνω κοντά στο χώρο του ποδοσφαίρου αναλαμβάνοντας ένα νέο ρόλο», δήλωσε ο Κακά κάνοντας αναφορά σε πρόσφατη πρόταση που του έκανε η Μίλαν. «Θα ήθελα να παίξω κάποιο ρόλο, ίσως μάνατζερ στην ομάδα ή αθλητικός διευθυντής, να έχω δηλαδή ένα συνδετικό ρόλο στις σχέσεις μεταξύ του αγωνιστικού τομέα και της διοίκησης του συλλόγου», πρόσθεσε

(Πηγή:naftemporiki.gr)
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία